Σύνδεση

Chrysler

Tίτλοι τέλους για την Chrysler;

Μετά την επισημοποίηση της συγχώνευσης της FCA και του γκρουπ PSA, υπό το όνομα Stellantis, η νέα εταιρία έχει υπό την σκέπη της ούτε λίγο ούτε πολύ 14 μάρκες (Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia, Maserati, Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Citroën, DS, Opel, Peugeot, και Vauxhall).

Ο τέταρτος πλέον μεγαλύτερος κατασκευαστής στον κόσμο προκαλεί ήδη το ενδιαφέρον των αναλυτών οι οποίοι αναζητούν ποιες μάρκες θα μπορούσαν να λείψουν από αυτό το “βαρύ” σχήμα.

Δημοσιεύματα του Associated Press αλλά και της Automotive News φέρνουν ως πρώτη υποψήφια εταιρία για διακοπή των εργασιών της την Chrysler. H εταιρία έχει αυτή την στιγμή μόλις δύο μοντέλα στην γκάμα της, το ξεχασμένο 300 sedan και το Voyager (ή Pacifica) στην κατηγορία των minivan.

H εταιρία δεν έχει αυτή την στιγμή κάποια πλάνα για νέα μοντέλα και το μέλλον της φαντάζει δύσκολο. Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο αν κάποια μοντέλα της PSA μετονομαστούν σε Chrysler για την αγορά των ΗΠΑ, καθώς αυτό θα ήταν το μοναδικό σενάριο για την συνέχιση της ύπαρξης της εταιρίας.

Πάντως αυτή η μέθοδος της αλλαγής απλά ονομάτων σε μοντέλα δεν έπιασε με την Lancia στην προηγούμενη δεκαετία, οπότε μάλλον δεν είναι η σωστή μέθοδος. Η Lancia είναι επίσης η δεύτερη εταιρία που οι αναλυτές δεν βλέπουν να έχει μέλλον, καθώς μόνο με το Ypsilon δεν μπορεί να σταθεί, ενώ και ήδη η ανανέωση της Alfa Romeo απορροφά μεγάλα ποσά από το νέο γκρουπ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το VW ID.4 αλλάζει όνομα και ταυτότητα

Featured

Το Ford Focus επιστρέφει αλλά γίνεται SUV

Featured

Hennessey Blackbird: 850 άλογα, αγνή οδηγική εμπειρία – Τιμούλα;

Featured

Η BYD μπήκε στην ελίτ των μεγαλύτερων εταιρειών παγκοσμίως

BYD