Σύνδεση

F1

F1 Γκραν Πρι Ιταλίας: απίστευτη νίκη του Gasly σε έναν επεισοδιακό αγώνα

Ο πιο ανατρεπτικός αγώνας εδώ και πάρα πολύ καιρό ήταν ο σημερινός στην Μόντσα, όπου ο Gasly με την Alpha Tauri κατάφερε να πάρει την πρώτη νίκη της καριέρας του. Πίσω του τερμάτισε ο Sainz με την McLaren ενώ την τριάδα έκλεισε ένας ακόμα νεαρός οδηγός, ο Stroll με Racing Point. Απίστευτη τριάδα σε έναν μοναδικό αγώνα με τρομερές συγκινήσεις, που ίσως να δείχνει και τη νέα γενιά των οδηγών που έρχονται σιγά-σιγά στην επιφάνεια. 

Για να γίνουν όλα αυτά τα “μαγικά” και να έρθουν τα πάνω κάτω, έγιναν διάφορα. Και κυρίως το ατύχημα του Leclerc στον 26ο γύρο όπου ανακάτεψε την τράπουλα, και οδήγησε στην επανεκκίνηση του αγώνα. Από κοντά και η ποινή 10 δευτερολέπτων στον Hamilton που τον έριξε στην τελευταία θέση χωρίς να του αφήνει περιθώρια για να καταφέρει κάτι καλύτερο από την 7η θέση.

Eξαιρετικό αγώνα έκανε και ο Norris με McLaren, ενώ ο Bottas δεν μπόρεσε να κινηθεί ποτέ ανταγωνιστικά. Στην έκτη θέση ο Ricciardo, 7oς ο Hamilton μετά από την υπερπροσπάθεια από την τελευταία θέση, ενώ την δεκάδα έκλεισαν οι Ocon με Renault, Kvyat με Alpha Tauri και Perez με Racing Point. 

Για άλλη μια φορά οι Ferrari απογοήτευσαν, με τον Vettel να εγκαταλείπει από φρένα και τον Leclerc να έχει ένα εντυπωσιακό ατύχημα χωρίς ευτυχώς να πάθει τίποτα. Eπόμενος αγώνας ξανά στην Ιταλία και στο Μουντζέλο (13 Σεπτεμβρίου), ευτυχώς και πάλι για την Ferrari χωρίς θεατές. 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz