Σύνδεση

F1

F1: θετικός στον κορονοϊό o πιλότος της Racing Point Sergio Perez!

Ο αγώνας του Σαββατοκύριακου στο Silverstone θα είναι πολύ μοναχικός για τον Sergio Perez, το Μεξικανό οδηγό της Racing Point. Και αυτό γιατί βρέθηκε θετικός στο κορονοϊό και θα μπει σε καραντίνα.

Ο Perez υποβλήθηκε σε διπλό έλεγχο για τον Covic-19 και έτσι θα μπει σε καραντίνα διάρκειας δύο εβδομάδων, που σημαίνει πως θα χάσει και το δεύτερο Γκραν Πρι που θα διεξαχθεί στη Βρετανική πίστα.

Παρά την υποχρεωτική απουσία του Perez και τα δύο μονοθέσια της Racing Point θα δώσουν το παρόν στο Silverstone, καθώς η ομάδα θα ανακοινώσει άμεσα τον οδηγό που θα τον αναπληρώσει. Υποψήφιοι είναι οι αναπληρωματικοί οδηγοί της Mercedes, οι Esteban Gutierez και Stoffel Vandoorne, καθώς και ο Nico Hulkenberg.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nissan Qashqai e-POWER: Νέα γενιά εξηλεκτρισμού χωρίς πρίζα

Featured

Η Chery στην Ελλάδα: Πρεμιέρα με υβριδικά SUV από 28.490 ευρώ

Chery

Επιστροφή στη βενζίνη: Έρχεται το υβριδικό FIAT 500

FIAT

Μπορείς να οδηγήσεις μοτοσικλέτα με δίπλωμα αυτοκινήτου;

ΕΙΔΗΣΕΙΣ