Σύνδεση

Featured

Πως προφέρουν οι Κινέζοι τις μάρκες των αυτοκινήτων;

H Κίνα είναι εδώ και αρκετά χρόνια η πιο μεγάλη και η πιο σημαντική αγορά για τον κλάδο του αυτοκινήτου παγκοσμίως, με τα νούμερα των πωλήσεων -το μέγιστο ήταν οι 27.562.708 μονάδες το 2017- να ζαλίζουν κυριολεκτικά.

Στην πράξη από τα λίγα που γνωρίζουμε για την αγορά της Κίνας είναι η μεγάλη ανάπτυξη των ηλεκτρικών οχημάτων λόγω και των κρατικών επιδοτήσεων και η αγάπη των Κινέζων για τις επιμηκυμένες λιμουζίνες,

Πως όμως προφέρουν οι Κινέζοι της μάρκες των αυτοκινήτων; Από το βίντεο που ακολουθεί θα διαπιστώσετε ότι η εκφορά τους είναι πολύ διαφορετική από τη δική μας. Η Alfa Romeo για παράδειγμα είναι… Aerfa Luomiou, η Ferrari γίνεται Felali, η Maserati προφέρεται Mashaladi και η McLaren MaiKailun.

Η Aston Martin διαβάζεται Asidun Mading, η Jaguar είναι Jiebao, η Bentley λέγεται Binli, η Land Rover ονομάζεται Lu Hu και η Rolls-Royce προφέρεται Laosi-Loisi.

2s Σχόλια

1 Σχόλιο

  1. Giannis Agelakis

    28/07/2020 στις 04:55

    Τι άλλη μ****** θα ακούσουμε σήμερ???

  2. Γιάννης Σκουφής

    28/07/2020 στις 08:15

    Εσεις ξερετε….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured