Σύνδεση

Featured

Tο σαλόνι της νέας Mercedes S-Class θα έχει πέντε οθόνες!

Η νέα S-Class θα παρουσιαστεί επίσημα τον Σεπτέμβριο και ήδη η Mercedes έχει ξεκινήσει τα σταδιακά αποκαλυπτήρια ενός αυτοκινήτου που αναμένεται να είναι state of the art σε ότι αφορά την πολυτέλεια και την τεχνολογία.

Οι διαφορές θα είναι αρκετές από την απερχόμενο γενιά, ιδίως σε ότι αφορά την σχεδίαση της καμπίνας και του ταμπλό. Όπως βλέπουμε πρόκειται για ένα πολύ εντυπωσιακό σύνολο, με έμφαση στις οθόνες και την εξάλειψη των φυσικών διακοπτών που είναι 27 λιγότεροι από την υπάρχουσα S Class. H κεντρική οθόνη είναι αρκετά μεγαλύτερη από ότι έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα, στις 12,8 ίντσες, ενώ υπάρχει κατά 50% ισχυρότερος επεξεργαστής και σκληρός δίσκος SSD των 320 GB.

Eκτός από τους διακόπτες για τα φώτα και τους υαλοκαθαριστήρες, όλα τα άλλα έχουν αλλάξει, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αφής, κίνησης, ηχητικών εντολών κ.λπ.

Σύμφωνα με την εταιρία θα υπάρχουν έως και 5 οθόνες στο εσωτερικό μιας καινούργιας S-Class. Ένας πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων, μία πολύ μεγάλη οθόνη στην κεντρική κονσόλα, και έως τρεις οθόνες για τους πίσω επιβάτες. Όλες οι οθόνες θα είναι τεχνολογίας OLED για καθαρότερη εικόνα και μικρότερη κατανάλωση ενέργειας σε σχέση με τις κλασικές LCD.

Θα υπάρχει επίσης head-up display με υποστήριξη εικονικής πραγματικότητας για το navigation καθώς και τα συστήματα υποβοήθησης της ασφάλειας του οδηγού. Αυτό θα δίνει την εντύπωση της προβολής των δεδομένων έως και 10 μέτρα μπροστά από το αυτοκίνητο, σε τρισδιάστατη απεικόνιση.

Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων δείχνει οικείος για τις σύγχρονες Mercedes αν και θα υπάρχουν πολλές περισσότερες ενδείξεις και 3D απεικόνιση. Θα υπάρχει επίσης και ένα αναβαθμισμένο MBUX που θα αντιλαμβάνεται έως και 27 διαφορετικές γλώσσες, και θα μπορούν να το χρησιμοποιούν και οι πίσω επιβάτες.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz