Σύνδεση

Porsche

Ηλεκτρική Porsche Macan: Στο τέλος του 2022

Αν και έχει προαναγγελθεί εδώ και αρκετό καιρό φαίνεται ότι θα χρειαστεί αρκετός καιρός ακόμα μέχρι να βγει στην παραγωγή η αμιγώς ηλεκτρική Porsche Macan.

Οι μέχρι τώρα προβλέψεις έκαναν λόγο για παρουσίαση της πρώτης ηλεκτρικής Macan μέσα στο 2021. Όμως όπως προκύπτει από ρεπορτάζ γερμανικής ιστοσελίδας, θα χρειαστεί να περιμένουμε τουλάχιστον έναν επιπλέον χρόνο για να γίνει πραγματικότητα.

Οι τεχνικές λεπτομέρειες για την ηλεκτρική Macan δνε έχουν ακόμα ανακοινωθεί, αλλά είναι σίγουρο ότι θα χρησιμοποιεί την PPE πλατφόρμα που έχει εξελιχθεί από κοινού με Porsche και Αudi. Αυτή θα χρησιμοποιείται και στο Audi e-tron GT.

Όπως με όλες τις ηλεκτρικές Porsche θα βγαίνει σε διάφορες εκδοχές. Στην κορυφαία της με την ονομασία Macan Turbo θα έχει δύο ηλεκτρικά μοτέρ και ισχύ που θα αγγίζει τους 700 ίππους, με την ροπή να είναι πάνω από 1.000 Nm. Λεπτομέρειες για την χωρητικότητα των μπαταριών και την αυτονομία δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Σε ότι αφορά τις εκδόσεις με τον κινητήρα εσωτερικής καύσης, αν και στην αρχή υπήρχαν σκέψεις να μείνει μόνο ηλεκτρική, η Macan θα συνεχίσει να διατίθεται και με τις κλασικές λύσεις, καθώς είναι το πιο δημοφιλές μοντέλο της εταιρίας με τα περισσότερα έσοδα για την Porsche.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz