Σύνδεση

Featured

Αυτό είναι το πρώτο μεγάλο trailer του Fast and Furious 9 (Video)

Η νέα ταινία, η ένατη στην σειρά, των Fast And Furious θα βγει στους κινηματογράφους στις 22 Μαιου, και ήδη η εταιρία παραγωγής έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο μεγάλο trailer της ταινίας.

Πρόκειται όπως βλέπουμε για μία συνέχεια της γενικότερης στροφής που έχει πάρει η σειρά τα τελευταία χρόνια, έχοντας γίνει περισσότερο ταινία δράσης και λιγότερο μία petrolhead κινηματογραφική ιστορία.

Στην F9 όπως είναι η κωδική της ονομασία, υπάρχουν ονόματα που έρχονται από παλιά, καθώς και νέες προσθήκες σε ηθοποιούς, με τον Vin Diesel να είναι η στάνταρ αξία. Όπως προλαβαίνουμε να αντιληφθούμε από το γρήγορο trailer, ο Toretto έρχεται σε αντιπαράθεση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που είναι ο ίδιος ο αδελφός του.

Μεγάλο μέρος των γυρισμάτων έχουν γίνει στην Τυφλίδα της Γεωργίας και σε ότι αφορά τα αυτοκίνητα αυτά που μπορούμε να δούμε σε αυτή την φάση είναι δυο Toyota Supra, ένα Dodge Charger του 1970, και ένα παράξενο Pontiac Fiero με τουρμπίνα αεροπλάνου στην οροφή του.Όσο για την δράση είναι καταιγιστική και μάλλον αρκετά τραβηγμένη σε αρκετά σημεία. Αλλά έτσι είναι το FF εδώ και καιρό, και μάλλον έτσι θα συνεχίσει.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz