Σύνδεση

Mercedes-Benz

Έρχεται η Mercedes-AMG GT 73 με 800 άλογα! (Video)

Στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2020 θα παρουσιαστεί μία ακόμα πιο ισχυρή έκδοση της Mercedes-AMG GT 4 Door Coupe.

Η έκδοση αυτή θα αντικαταστήσει την μέχρι σήμερα κορυφαία GT 63S, και θα ονομάζεται GT 73. Πρόκειται για μία ακόμα πιο ισχυρή εκδοχή του αυτοκινήτου, με απόδοση που θα φθάνει στα 800 άλογα.

Για να ανέβει σ’ αυτή την ιπποδύναμη, θα έχει μία plug-in υβριδική διάταξη με έναν ηλεκτροκινητήρα στον εμπρός άξονα, που θα συνδυάζεται με τον bi-turbo V8 των 4.000 κ.εκ.

Η ισχύς αυτή την φέρνει αρκετά υψηλότερα από τον άμεσο ανταγωνιστή της την Panamera Turbo S-EHybrid με τα 680 άλογα. Η κατανάλωσή της θα είναι μικρότερη από την υπάρχουσα 63GT S ενώ θα μπορεί να κινηθεί καθαρά ηλεκτρικά για περίπου 50 χιλιόμετρα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πώς διώχνεις τον καυτό αέρα από το εσωτερικό του αυτοκινήτου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα (Video)

Featured

Το BYD Shark, το plug-in υβριδικό pick-up των 436 ίππων θα έρθει και στην Ελλάδα

BYD

McLaren: Το τελευταίο αντίο στην 720S κόβει την ανάσα

Featured

Το VW ID.4 αλλάζει όνομα και ταυτότητα

Featured