Σύνδεση

Mercedes-Benz

Στο σφυρί μία Μercedes E320 που έχει μετατραπεί σε αγροτικό

Μπορεί η X-Class να ήταν η πρώτη επίσημη προσπάθεια της Mercedes για να βγάλει στην αγορά ένα pick-up, όμως δεν λείπουν οι ανά τον κόσμο αυτοσχέδιες δημιουργίες, πολλές φορές με ατυχή αισθητικά αποτελέσματα.

Στην περίπτωσή μας όμως, ένας ντίλερ της εταιρίας στην Ατλάντα, προσέγγισε το θέμα εντελώς διαφορετικά. Και αυτό γιατί διατήρησε το αμάξωμα της κλασικής λιμουζίνας και απλά πρόσθεσε πίσω μία καρότσα.

Για να γίνει αυτό υπήρξαν οι απαραίτητες μετατροπές στο πορτ-μπαγκάζ και στις πίσω πόρτες ενώ προστέθηκε και έξτρα πλαίσιο μήκους 74 εκατοστών.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι πάντως αρκετά εντυπωσιακό και προσεγμένο για ιδιοκατασκευή, ενώ αρέσει στους Αμερικάνους το γεγονός ότι είναι χαμηλό. Η καρότσα έχει γυαλιστερό ατσάλι περιμετρικά ενώ καλύπτεται επίσης από βουρτσισμένο αλουμίνιο στο δάπεδό της.

Το σαλόνι έχει μείνει ίδιο με την E320 του 2000 με ότι είχε ως βασικό εξοπλισμό εκείνη την εποχή το αυτοκίνητο, ενώ έχουν προστεθεί και αρκετά ακόμα στοιχεία πιο σύγχρονα. Τα πίσω καθίσματα είναι δύο ανεξάρτητα για να υπάρχει μεγαλύτερη άνεση για τους επιβάτες.

Ο κινητήρας είναι ο V6 των 3,2 λίτρων και τα χιλιόμετρα που έχει κάνει είναι κοντά στα 35.000. Κάτι που σε συνδυασμό με την άψογη εμφάνισή του θα ανεβάσει αρκετά την τιμή του όταν θα βγει σε δημοπρασία στην Αμερική στις αρχές του Ιανουαρίου.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Αυτή είναι η Milano, το νέο μικρό SUV της Alfa Romeo

Alfa Romeo

Το νέο Nissan Qashqai είναι αναβαθμισμένο! (Video)

Featured