Σύνδεση

Featured

Τα VW από εδώ και στο εξής θα πηγαίνουν για σέρβις κάθε 2 χρόνια

H VW προχωρά αρχής γενομένης από το νέο Golf της 8ης γενιάς στο χρονικό διπλασιασμό των μεσοδιαστημάτων συντήρησης των μοντέλων της. Αυτό σημαίνει πως τα αυτοκίνητά της εφόσον δεν θα συμπληρώνουν πρώτα τον προβλεπόμενο αριθμό χιλιομέτρων δεν θα πρέπει να πηγαίνουν στο συνεργείο κάθε 12 μήνες για την προγραμματισμένη συντήρηση αλλά κάθε 24. Ταυτόχρονα θα αλλάξουν και οι εργασίες συντήρησης που θα εκτελούνται στα σέρβις.

Ο Achim Schaible, Διευθυντής του Δικτύου After Sales & Dealer της VW λέει χαρακτηριστικά «η υψηλή ποιότητα των αυτοκινήτων μας επιτρέπει το διπλασιασμό του διαστήματος ελέγχου στην Ευρώπη στους 24 μήνες. Έτσι είμαστε μία από τις λίγες μαζικές μάρκες που καλούν τους πελάτες λιγότερο συχνά στο συνεργείο. Επιπλέον, η νέα μας τυποποιημένη επιθεώρηση αντικαθιστά την προηγούμενη, κάτι που απλοποιεί σημαντικά την έννοια της συντήρησης και την καθιστά πιο ξεκάθαρη τόσο για τους πελάτες και τους συνεργάτες μας».

Μετά το Golf το νέο πρόγραμμα συντήρησης με την ανά δύο χρόνια επίσκεψη στο συνεργείο θα υιοθετηθεί και για τα άλλα μοντέλα της μάρκας, είτε μετά την αντικατάσταση είτε έπειτα από την προγραμματισμένη ανανέωσή τους. Το πρόγραμμα συντήρησης που θα ισχύσει για τα ηλεκτρικά μοντέλα ID. θα ισχύει άλλο πρόγραμμα συντήρησης που θα ανακοινωθεί πριν την έναρξη της εμπορικής τους διάθεσης.

Στις άλλες ηπείρους πλην Ευρώπης θα εξακολουθεί να ισχύει το νυν μεσοδιάστημα σέρβις των 12 μηνών.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz