Σύνδεση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

F1 Γκραν Πρι Βελγίου: ο Leclerc και η Ferrari στην pole position!

Η καλοκαιρινή ανάπαυλα φαίνεται ότι έκανε καλό στην Ferrari, η οποία έκανε ένα εντυπωσιακό comeback στο Βελγικό Γκραν Πρι, σε μία πίστα που εκ των προτέρων ήταν γνωστό ότι ταιριάζει στο φετινό τους μονοθέσιο. Στο Σπα η ιταλική ομάδα κυριάρχησε φέρνοντας τα δύο μονοθέσιά της στην πρώτη θέση, και ελπίζοντας για μία αντίστοιχη εμφάνιση στον αυριανό αγώνα.

Ταχύτερος όλων στο Spa ήταν ο Leclerc (αυτή ήταν η 3η του pole) με τους  Vettel, HamiltonBottas να σχηματίζουν την πρώτη τετράδα για τον αυριανό αγώνα (16:10).

Την δεκάδα έκλεισαν οι Verstappen με Red Bull, Ricciardo με Renault, Hulkenberg με Renault, Raikkonen με  Alfa Romeo, Perez με Racing Point και Magnussen με Haas.

O αυριανός αγώνας που ξεκινά στις 16.10 αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς η Ferrari φαίνεται να έχει το πάνω χέρι στην συγκεκριμένη πίστα ενώ και οι Mercedes καραδοκούν να εκμεταλλευτούν κάθε λάθος ελπίζοντας ότι οι καιρικές συνθήκες ίσως να αλλάξουν τις ισορροπίες.

H αναλυτική κατάταξη της εκκίνησης έχει ως εξής: 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured