Σύνδεση

Ferrari

Γιατί καταστρέφεται έτσι βίαια αυτή η ανοιχτή Ferrari 360; (Video)

Το περιστατικό που μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί έγινε στις Φιλιππίνες, όπου ο πρόεδρος της χώρας έχει κηρύξει τον ανένδοτο ενάντια στις λογής λογή παρανομίες. Φυσικά και ενάντια στα αυτοκίνητα που έχουν εισαχθεί παράνομα στη χώρα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Ferrari 360 Spider που πρωταγωνιστεί στο βίντεο που ακολουθεί. Έφτασε μεταχειρισμένη από ένας Θεός ξέρει πόσα χέρια στις Φιλιππίνες και εκτελωνίστηκε ως ανταλλακτικά -ναι, ναι κάτι μας θυμίζει όλο αυτό- κάτι που βλέπουμε όλοι δεν ήταν αληθές.

Έτσι λοιπόν κατασχέθηκε και η μπουλντόζα που πέρασε από πάνω της την έκανε κυριολεκτικά χαλκομανία. Το περασμένο Αύγουστο για τον ίδιο λόγο είχαν καταστραφεί στις Φιλιππίνες 68 παράνομα εισαγμένα αυτοκίνητα, συνολικής αξίας περίπου 6 εκατομμυρίων δολαρίων. Ανάμεσά τους μια Lamborghini Gallardo, αρκετές Porsche 911 και BMW, μια ανοιχτή Ford Mustang, ένα Nissan Skyline και άλλα πολλά.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured