Σύνδεση

Toyota

Το νέο Toyota GT86 πήρε το πράσινο φως για παραγωγή

Μετά την παρουσίαση της Supra, οι φίλοι της εταιρίας είχαν στραμμένη την προσοχή τους στο αν η ιαπωνική εταιρία επαναφέρει στην αγορά ένα πιο προσιτό μοντέλο, τον αντικαταστάτη δηλαδή του GT86.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και τις δηλώσεις υψηλόβαθμων στελεχών της εταιρίας, η νέα γενιά του GT86 βρίσκεται στο στάδιο έγκρισης για να ξεκινήσει η διαδικασία εξέλιξής του. Το προηγούμενο μοντέλο είχε παρουσιαστεί το 2011 και είχε εξελιχθεί σε συνεργασία με την Subaru.

Aυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί και στη νέα γενιά, καθώς τόσο με την BMW όσο και με την Subaru η Τoyota θέλει να κρατήσει τα κόστη εξέλιξης σε χαμηλά επίπεδα, ιδίως σε μοντέλα που δεν έχουν υψηλές πωλήσεις.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν κάποια περισσότερα στοιχεία για τη νέα γενιά του GT86 αν και για τους φίλους της Toyota είναι ευχάριστο το γεγονός ότι επιταχύνει όλο και περισσότερο την μετάβασή της σε μία πιο σπορτίφ διάσταση.

Παναγιώτης Τριτάρης

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz