Σύνδεση

Featured

Δείτε πως ένα αγροτικό μετατρέπεται σε αεροδυναμικό fastback!

H αμερικάνικη εταιρεία MVS (Michigan Vehicle Solutions) φτιάχνει ένα κάλυμμα για την καρότσα του διαχρονικό best seller της Αμερικής, του F-150, το Aero X, που είναι διαφορετικό από τα άλλα. Και αυτό γιατί έχει τέτοια κλίση που το μετατρέπει σε… fastback, ενώ η σχεδίασή του παραπέμπει άμεσα στις ένδοξες Mustang του παρελθόντος.

Η MVS ισχυρίζεται πως το συγκεκριμένο κάλυμμα βελτιώνει και την αεροδυναμική του F-150, ενώ η τιμή του θα ξεκινά από περίπου 4.000 δολάρια. Έχει ειδικά αμορτισέρ προκειμένου να ανοίγει εύκολα, φωτισμό και ασφαλίζει, ενώ αν υπάρχει ζήτηση η εταιρεία θα το κατασκευάσει και για άλλα δημοφιλή ημιφορτηγά, όπως το Chevrolet Silverado ή το RAM 1500.

Πάντως η αμερικάνικη εταιρεία δεν ανακάλυψε την πυρίτιδα, καθώς στο παρελθόν υπήρχαν αρκετές μικρές ελληνικές εταιρείες που κατασκεύαζαν ανάλογα καλύμματα. Ίσως όχι ιδιαίτερης ποιότητα αλλά τα κατασκεύαζαν.

Γιάννης Σκουφής

[ngg src=”galleries” ids=”4519″ display=”basic_thumbnail”]

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Ανανέωση για το Audi A3 και νέα, πιο off road έκδοση Allstreet

Audi