Σύνδεση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

H Mercedes-Maybach GLS στοχεύει τη Bentley Bentayga

Στην έκθεση του Πεκίνου, προς τα τέλη του άλλου μήνα, η Mercedes θα παρουσιάσει μια υπερ- πολυτελή έκδοσης της ναυαρχίδας των SUV της, της GLA, η οποία θα αποτελεί το αντίπαλο δέος στη Bentley Bentayga αλλά και στις ειδικές εκδόσεις των Range Rover που εμφανίζονται κατά καιρούς.

Η κορυφαία GLS, η οποία φυσικά θα ονομάζεται και Maybach, θα ξεχωρίζει από τις πιο απλές κυρίως μέσω της μάσκας Panamericana και κατά δεύτερο λόγο από τις πιο μεγάλες εισαγωγές αέρα και τις ζάντες ειδικής σχεδίασης αλλά και από τις διαφορετικές ρυθμίσεις της ανάρτησης. 

Ο κινητήρας αναμένεται να είναι ο bi-turbo V8 των 4.000 κυβικών, o οποίος μάλλον θα αποδίδει 630 ίππους, όσους δηλαδή και στην Mercedes-Maybach S 650 Pullman, ενώ γίνεται λόγος και για μια υβριδική Mercedes-Maybach GLS με το σύστημα πρόωσης της S 560e.

Σε κάθε περίπτωση ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας θα περιλαμβάνει ότι πιο σύγχρονο υπάρχει, ενώ θα υπάρχει και υποστήριξη αυτόνομης οδήγησης, ενώ από την στιγμή που η GLS κατασκευάζεται στην Αλαμπάμα, αυτή θα είναι η πρώτη Maybach που θα είναι «made in U.S.Α».  

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Η Audi δίνει παράταση ζωής στον εμβληματικό πεντακύλινδρό της

Audi

Το Kia PV5 κυριαρχεί στα ηλεκτρικά van στην Ευρώπη

Featured

Η νέα BMW Σειρά 3 με εμφάνιση Neue Klasse και χωρίς diesel

BMW

Zeekr 9X: Στην Ελλάδα με σχεδόν 900 ίππους

Featured