Σύνδεση

Featured

Ρεκόρ για την VW: Ξεπέρασε τα 6 εκατ. αυτοκίνητα το 2017!

Το 2017 αποδεικνύεται η καλύτερη χρονιά στην ιστορία της εταιρίας, αφού κατάφερε να ξεπεράσει τα 6 εκατομμύρια μονάδες. Στα 50 εργοστάσια που διατηρεί σε 14 διαφορετικές χώρες, οι μηχανές δούλεψαν στο “φουλ” ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. Και βεβαίως αφήνοντας πίσω το “φάντασμα” του dieselgate.

To αξιοσημείωτο είναι ότι η VW έχει μία ιδιαίτερα πλούσια γκάμα από μοντέλα, με πάνω από 60 εκδόσεις αυτοκινήτων στους καταλόγους της, τα οποία παράγονται σε διάφορα σημεία το πλανήτη και με ειδικές προδιαγραφές για κάθε αγορά στην οποία απευθύνονται.

Έτσι εκτός από τα Golf, Polo και τα ευρωπαϊκά της SUV που είναι best seller σε αρκετές χώρες της Ευρώπης, υπάρχουν αυτοκίνητα που κυριαρχούν σε μεγάλες αγορές, όπως το Santana στην Kίνα, ή το μεγάλο SUV με το όνομα Atlas που κυκλοφορεί μόνο στις ΗΠΑ.

Η εταιρία πάντως δεν επαναπαύεται στις δάφνες της και ετοιμάζει μία κατά μέτωπον επίθεση για τα επόμενα δύο χρόνια, έχοντας ανακοινώσει έναν “οδικό χάρτη” 19 νέων μοντέλων, ενώ σιγά-σιγά μπαίνει και στην εποχή της ηλεκτροκίνησης στοχεύοντας στην παραγωγή ενός εκατομμυρίου ηλεκτρικών αυτοκινήτων μέχρι το 2025.

Παναγιώτης Τριτάρης

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz