Σύνδεση

BMW

Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες της νέας BMW X7 των 5,20 μέτρων

Το νέο top SUV της BMW, η X7 με τον εσωτερικό κωδικό G07, μπορεί να παρουσιαστεί επίσημα προς τα τέλη της νέας χρονιάς και οι πωλήσεις του να ξεκινήσουν μέσα στο 2019, αλλά η BMW ήδη έχει ξεκινήσει την κατασκευή των μοντέλων προπαραγωγής του. Στο εργοστάσιό της στο Spartanburg των ΗΑ, παράλληλα με τις Χ5 και X6, με τις οποίες άλλωστε έχει και πολλά κοινά.

Τα αυτοκίνητα αυτά θα χρησιμοποιηθούν για εκτεταμένες δοκιμές σε όλα τα μήκη και τα πλάτης της υφηλίου, για τις δοκιμές πρόσκρουσης αλλά και για τις εγκρίσεις τύπου.

Το μήκος της Χ7 θα φτάνει τα 5,20 μέτρα, πράγμα που σημαίνει πως θα είναι περίπου 30 εκατοστά πιο μεγάλη από την X5 και η βάση της θα είναι το πλαίσιο CLAR, που χρησιμοποιείται ήδη τις σειρές 7 και 5 και θα χρησιμοποιηθεί στο μέλλον και στην καινούργια X5.

Η εικόνα της θα ακολουθεί τις σύγχρονες γραμμές των πρόσφατων SUV της μάρκας, αλλά θα είναι εμφανώς πιο ογκώδης. Εμφανώς μεγαλύτερα θα είναι και τα παραδοσιακά «νεφρά» στη μάσκα, ενώ θα υπάρχει και πολύ χρώμιο.

Ο βασικός κινητήρας του πολυτελούς SUV θα είναι ο ανανεωμένος bi-turbo V8 των 4.400 κυβικών της γερμανικής εταιρείας, ενώ τη γκάμα θα συμπληρώνουν και τα άλλα σύνολα που δίνουν το παρόν στην Χ5, μαζί με μια υβριδική έκδοση. Ο V12 της σειράς 7 δεν θα είναι διαθέσιμος τουλάχιστον για την αρχή.

Η τιμής εκκίνησης της BMW X7 στην Κεντρική Ευρώπη θα είναι γύρω στις 100.000 ευρώ, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται και το σύστημα infotainment της, που θα δέχεται τόσο φωνητικές εντολές όσο και με χειρονομίες.

Γιάννης Σκουφής

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”3906″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”1″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz