Σύνδεση

Mercedes-Benz

H Μercedes αποχαιρετά την G-Class με ειδικές εκδόσεις

Μετά από 39 ολόκληρα χρόνια η Mercedes αποχαιρετά σιγά σιγά το πιο κλασικό και σκληροτράχηλο των SUV της, τη G-Class που ξεκίνησε την καριέρα της το 1979 ως G-Wagen και έχει υπηρετήσει μεταξύ άλλων και σε πολλούς στρατού ανά τον κόσμο.

Έτσι λοιπόν παρουσιάζει ειδικές εκδόσεις, τη Final Edition G 65, η οποία θα κατασκευαστεί σε 65 μονάδες και κινείται από τον V12 των 6.000 κυβικών, ο οποίος και εδώ αποδίδει 630 ίππους και 1.000 Nm, που εξασφαλίζουν ένα 0-100 σε 5,3 δεύτερα και μια τελική 230 χλμ./ ώρα.

Χαρακτηριστικές είναι οι ζάντες των 21 ιντσών, το εσωτερικό είναι υπερπολυτελές και η τιμή της στη Γερμανία θα ξεκινά από τις 275.723 ευρώ.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”3840″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”1″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Λιγότερα από τα μισά κοστίζουν οι 3 διαφορετικές Limited Editions, η κάθε μια από τις οποίες θα κατασκευαστεί 463 φορές, νούμερο που προκύπτει από τον εσωτερικό κωδικό παραγωγής της G-Class.

Η G 350 d Limited Edition είναι διαθέσιμη σε μαύρο χρώμα και με λεπτομέρειες από βουρτσισμένο αλουμίνιο, χρώμιο και ατσάλι, καθώς και με ζάντες 19 ιντσών. H G 350 d Professional Limited Edition δίνει πολύ μεγάλη έμφαση στον off road χαρακτήρα και είναι διαθέσιμη σε ανοιχτή μπλε βαφή, ενώ στο εσωτερικό της χρησιμοποιούνται καρό επενδύσεις όπως στα G Wagen.

Τέλος υπάρχει και η G 500 Limited Edition, που μεταξύ άλλων διαθέτει και ένα high end ηχοσύστημα της Harman Kardon και σύστημα θέρμανσης σε στάση.

Γιάννης Σκουφής

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”3842″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”1″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz