Σύνδεση

Audi

H AUDI ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ FORMULA E

H Αudi κατέληξε σε συμφωνία εξαγοράς της ABT και θα τρέξει στο πρωτάθλημα της Formula E την επόμενη χρονιά κάτω από την ταμπέλα της ομάδας Audi Sport ABT Schaeffler. Η Γερμανική εταιρία θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την Schaeffler στα συστήματα κίνησης για το κυνήγι του πρωταθλήματος.

Η Audi προχώρησε σ’ αυτή την κίνηση με στόχο να προωθήσει τα σχέδιά της για την ηλεκτροκίνηση, και πλέον η εμπλοκή της, η οποία είχε ξεκινήσει το περασμένο φθινόπωρο, γίνεται εντελώς εργοστασιακή με την σφραγίδα της εταιρίας.

“H Audi θα είναι η πρώτη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία που θα εμπλακεί ενεργά με τους ηλεκτροκίνητους αγώνες, αρχίζοντας από την νέα χρονιά, δείχνοντας παράλληλα και την απόφαση της εταιρίας να ενισχύσει τις προσπάθειές της για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα παραγωγής με τα νέα Audi e-tron” δήλωσε το μέλος του Δ.Σ. της εταιρίας Dr. Peter Mertens.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος της Audi, Dieter Gass δήλωσε ότι: “Η Formula E αποτελεί μία συναρπαστική αγωνιστική εμπειρία στους δρόμους μεγάλων πόλεων και αποτελεί μία ιδανική βιτρίνα για να δείξει κανείς τις δυνατότητες της ηλεκτροκίνησης σε συνδυασμό με τους αγώνες”.

Προς το παρόν, η ομάδα θα συνεχίσει να συμμετέχει στους αγώνες της φετινής σεζόν κάτω από το όνομα της ΑΒΤ, η ομάδα της οποίας θα παραμείνει μέρος της εργοστασιακής προσπάθειας της Audi Formula E.

Παναγιώτης Τριτάρης

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hennessey Blackbird: 850 άλογα, αγνή οδηγική εμπειρία – Τιμούλα;

Featured

Η BMW Neue Klasse θα έχει και κάμπριο!  

BMW

Πόσο πουλήθηκε η McLaren F1 GTR του Nick Mason, ντράμερ των Pink Floyd;

Featured

Οι υψηλές θερμοκρασίες βάζουν δύσκολα στα λάστιχα

Continental