Σύνδεση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΟΜΠΡΕΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ (VIDEO)

Η αμερικανική start-up εταιρία Lanmodo παρουσίασε μία πρωτότυπη ομπρέλα που προσαρμόζεται στο αυτοκίνητο γρήγορα και εύκολα. Γεγονός είναι πως η πρώτη σκέψη είναι ότι η ομπρέλα της Lanmodo συμπεριλαμβάνεται στις μεγαλύτερες ανοησίες, αλλά σίγουρα θα υπάρχουν κάποιοι που θα την εκτιμήσουν. Για παράδειγμα σε περιοχές με πολύ ζεστό κλίμα η πρωτότυπη ομπρέλα μπορεί να προσδεθεί γρήγορα και εύκολα στην οροφή του αυτοκινήτου ώστε η καμπίνα να μην γίνει φούρνος, ενώ από την άλλη μπορεί να προστατεύσει από ακραία καιρικά φαινόμενα όπως το χαλάζι.

Για την ανάπτυξή της η ομπρέλα έχει ένα ηλεκτρομηχανικό μηχανισμό -υπάρχει και τηλεχειριστήριο- μπορεί να ασφαλιστεί με γαντζάκια στις λαβές και στους καθρέπτες, ενώ μπορεί κανείς να εξατομικεύσει το πανί επιλέγοντας το θέμα που θέλει. Μάλιστα η ομπρέλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μακριά από το αυτοκίνητο, π.χ. στην παραλία ή στον κήπο).

Αν υπάρξει η απαραίτητη χρηματοδότηση και το εγχείρημα προχωρήσει το κόστος της ομπρέλα αυτοκινήτου θα είναι περίπου 300 δολάρια.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured