Σύνδεση

Audi

ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ: ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

H BMW, αλλά και η Mercedes με την Audi έχουν τον τελευταίο καιρό να παλέψουν με την αρνητική δημοσιότητα στην Κίνα. Το θέμα ξεκίνησε από μια εκπομπή προστασίας καταναλωτών της κινεζικής τηλεόρασης, η οποία έκανε λόγο για τη χρήση επικίνδυνων μονωτικών υλικών στα εσωτερικά των αυτοκινήτων των γερμανών premium κατασκευαστών. Μάλιστα το ρεπορτάζ έδειχνε τον οδηγό μιας BMW (στη Κίνα τις αποκαλούν BauMa), o οποίος ισχυριζόταν εκνευρισμένος πως ξόδεψε σχεδόν 12.000 ευρώ για να μη μυρίζει το αυτοκίνητό του, καθώς κι έναν κάτοχο Mercedes που έλεγε πως νοιώθει άσχημα και ζαλίζεται στο αυτοκίνητό του λόγω των οσμών. Επιπρόσθετα το τμήμα Χημείας του πανεπιστημίου του Πεκίνου που ανέλυσε δείγματα των υλικών επιβεβαίωσε τους παραπάνω ισχυρισμούς.

Από την πλευράς τους οι κατασκευαστές δήλωσαν πως ακολουθούν τα διεθνή στάνταρ, ενώ το θέμα αυτό προστέθηκε στην ανάκληση 400.000 Volkswagen, που είναι πρώτη από πλευράς πωλήσεων στην Κίνα, λόγω προβλημάτων στη μετάδοση, δημιουργώντας γενικότερα ένα ζήτημα στις γερμανικές εταιρείες.

Το ερώτημα είναι πόσο μεγάλο ρόλο μπορεί να παίζουν τα όποια βλαβερά υλικά σε κάποια αυτοκίνητα, αν βέβαια υφίστανται, στην υγεία των Κινέζων, από τη στιγμή που το Πεκίνο είναι από τις πιο μολυσμένες πόλεις στον κόσμο, όπου κόβεις την αιθαλομίχλη με το μαχαίρι και πολλές φορές δεν βλέπεις το δρόμο από τους 5ους ορόφους κτιρίων και πάνω…

{gallery}photos/34/NEWS/GERMAN-CHINA-PROBLEMS{/gallery}


Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Renault 5 E-Tech: Ρετρό εμφάνιση με ηλεκτρικό υπόβαθρο

Featured

Το Fiat Panda έγινε Pandina (Video)

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured