Σύνδεση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το Continental PremiumContact 6 στην 1η θέση δοκιμής ελαστικών του Βρετανικού Auto Express

Κυρίαρχη στα τεστ ελαστικών και για το 2018 η Continental, καθώς το PremiumContact 6 αποδείχθηκε κορυφαίο, στη φετινή δοκιμή θερινών ελαστικών του έγκριτου Βρετανικού εβδομαδιαίου περιοδικού αυτοκινήτου, Auto Express.

Η νίκη του PremiumContact 6 συνεχίζει την περσινή παράδοση του ContiPremiumContact 5, με τις πολλές επιτυχίες, σε αντίστοιχες δοκιμές. Για πολλά χρόνια, οι δοκιμές θερινών ελαστικών του Auto Express αποτελούν κριτήριο απόδοσης, για τα κορυφαία προϊόντα του κλάδου. Τα βραβεία του σηματοδοτούν την εξαιρετική ποιότητα, τις επιδόσεις, την ασφάλεια και την αξία των ελαστικών που αξιολογούνται, ενώ θεωρούνται από την αυτοκινητοβιομηχανία, ως η εγγύηση που προσφέρει στους οδηγούς εμπιστοσύνη, όταν αναζητούν την επόμενη αγορά στα θερινά ελαστικά τους.

Το τεστ θερινών ελαστικών του Auto Express τοποθέτησε το Continental PremiumContact 6 απέναντι σε 9 ανταγωνιστές, διάστασης 225/45 R17. Η βράβευση αναγνωρίζει την άριστη απόδοση του PremiumContact 6 σε μια ευρεία γκάμα παραμέτρων, με διάκριση στον χειρισμό στον στεγνό και στον βρεγμένο δρόμο, καθώς και στην είσοδο και έξοδο στις στροφές στο βρεγμένο.

Το Auto Express σημειώνει: «Το PremiumContact 6 είναι το καλύτερο ελαστικό για οδήγηση, και στο στεγνό και στο βρεγμένο οδόστρωμα, με ιδιαίτερα ζωντανό χειρισμό. Κανείς ανταγωνιστής του δε μπορεί να το ξεπεράσει και ελάχιστοι το πλησιάζουν. Στο βρεγμένο, το PremiumContact 6  είναι μια κατηγορία από μόνο του, με ακρίβεια και ισχυρή ελκτική πρόσφυση μέσα στις στροφές, εκεί που τα άλλα ελαστικά ανοίγουν την πορεία τους και δυσκολεύονται να ακολουθήσουν τις γραμμές που επιλέγει ο οδηγός. Η σταθερή απόδοση, σε πολλές κατηγορίες μετρήσεων της δοκιμής, οδήγησε σε ακόμη μια φανταστική νίκη για την Continental και τη σειρά PremiumContact».

Η Laura Johnston, Δ/ντρια της μάρκας στην Continental, σχολίασε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτά τα αποτελέσματα, μιας και, για ακόμη μια φορά, εδραιώνεται η θέση της Continental στην κορυφή  της κατηγορίας και ενισχύεται η εμπιστοσύνη των οδηγών στα θέματα οδικής ασφάλειας. Χρόνο με τον χρόνο, η σειρά PremiumContact έχει προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις στις δοκιμές ελαστικών, δείχνοντας στους καταναλωτές ότι η Continental παραμένει ο καλύτερος κατασκευαστής premium ελαστικών στην αγορά, δουλεύοντας, παράλληλα, με στόχο την επίτευξη του οράματός της, Vision Zero, για μηδενικά θανατηφόρα ατυχήματα στο μέλλον».

Όταν δημιούργησαν το PremiumContact 6, οι μηχανικοί εξέλιξης τής Continental υιοθέτησαν νέα μίγματα γόμας και νέες, καινοτόμες χαράξεις στο πέλμα, που κατασκευάστηκαν για το SportContact 6. Το αποτέλεσμα είναι ένα προϊόν που παρέχει βελτιώσεις, σε ποσοστό έως και 15%, στην ακρίβεια χειρισμού, στην αντίσταση κύλισης και στο χιλιομετρικό ωφέλιμο ζωής, σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, ContiPremiumContact 5. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε το προϊόν στην ιστοσελίδα του https://www.continental-tires.gr/car/tires/premiumcontact6

Περικλής Στέφος

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αυτό είναι το καινούργιο Lancia Ypsilon!

Featured

Πόσο κοστίζει το νέο Honda CR-V στην Ελλάδα;

Honda

Αυτή είναι η ανανεωμένη Skoda Octavia

Featured

To νέο Ford Puma είναι ακόμα καλύτερο

Featured