Σύνδεση

Featured

Δείτε το νέο ηλεκτρικό Jeep Wagoneer S

H Stellantis ανακοίνωσε τα πλάνα της αναφορικά με τη μεγάλη πλατφόρμα ηλεκτρικών αυτοκινήτων της STLA-Large και σχεδόν αμέσως διέρρευσαν φωτογραφίες του νέου Jeep Wagoneer.

Πρόκειται για την (ηλεκτρική) ναυαρχίδα της αμερικανικής εταιρείας της Stellantis και οι διαφορές μεταξύ του μοντέλου παραγωγής και του πρωτότυπου του 2022 φαίνεται να είναι μικρές. Ταυτόχρονα αρκετές είναι οι αισθητικές επιρρόες από τα μοντέλα της Range Rover και πιο πολύ από το Velar.

Χαρακτηριστικά στοιχεία είναι η φωτεινή LED γραμμή πάνω από την παραδοσιακή μπάρα, οι αναδιπλούμενες χειρολαβές στις πόρτες, τα πίσω φώτα που θυμίζουν αυτά των Lexus και κυρίως η πίσω αεροτομή που αποτελεί συνέχεις της οροφής.

Αντίστοιχα το εσωτερικό χαρακτηρίζεται από τις τρεις οθόνες, με τη μια να βρίσκεται εμπρός από τη θέση του συνοδηγού.

Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών δεν έχουν δοθεί πολλά στοιχεία αλλά είναι δεδομένο πως θα υπάρχουν τετρακίνητες εκδόσεις με συνδυαστική απόδοση πάνω από 600 ίππους. Που θα εξασφαλίζουν ένα 0-100 σε πάνω κάτω 3,5 δεύτερα.

Όσο για τη μπαταρία θα μπορεί να φτάνει μέχρι και τις 118 kWh και η αυτονομία τα 600 χιλιόμετρα, ενώ θα υπάρχουν και εκδόσεις με μικρότερες μπαταρίες.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Το Fiat Panda έγινε Pandina (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured