Σύνδεση

Featured

Τα ηλεκτρικά κερδίζουν ακόμα και Φόρμουλα 1 (Video)

Αν και τα αυτοκίνητα της Formula 1 παραμένουν το αποκορύφωμα των επιδόσεων στις πίστες, αλλά σε ευθεία γραμμή, ένας αυξανόμενος αριθμός αμιγώς ηλεκτρικών hypercars δείχνουν ότι οι μπαταρίες και οι ηλεκτροκινητήρες είναι σχεδόν αδύνατο να νικηθούν στις επιταχύνσεις από στάση.

Σε έναν από τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες drag που έχει πραγματοποιήσει το CarWow, αποφάσισε να φέρει μαζί ένα Rimac Nevera, ένα McMurtry Spierling και ένα Red Bull RB8 Formula 1 για μια δοκιμή για να δει ποιο από αυτά ήταν το ταχύτερο.

Στον πρώτο αγώνα, τόσο το Nevera όσο και το Spierling εκτοξεύτηκαν από τη γραμμή με εξαιρετικό ρυθμό, αλλά ήταν το McMurtry έφυγε στην ευθεία. Ωστόσο, καθώς έφτασε στην τελική του ταχύτητα των 242 χλμ/ώρα, το Nevera κατάφερε να προσπεράσει. Εν τω μεταξύ, η RB8 έμεινε πίσω από τους άλλους δύο και πραγματικά δεν είχε καμία ελπίδα.

Ο δεύτερος από τους τρεις αγώνες είναι εξίσου συναρπαστικός. Σε αυτόν τον αγώνα, το Speirling παίρνει εύκολα την ταχύτερη εκκίνηση λόγω μιας σπιναρίσματος που παρουσίασε το Rimac και καταλήγει να παίρνει μια αρκετά εύκολη νίκη.

Για τον τελευταίο αγώνα, ήταν και πάλι ένας ανταγωνισμός μεταξύ του Rimac και του McMurtry, και όπως και στον πρώτο αγώνα, ο περιοριστής ταχύτητας του McMurtry αποδείχθηκε η αιτία που το Rimac πέρασε μπροστά λίγο πριν από τη γραμμή.

Πραγματοποιήθηκε επίσης μία κόντρα εν κινήσει από τα 80 χλμ/ώρα. Αυτός αποδείχθηκε πιο ευνοϊκός για το αυτοκίνητο F1, αν και πάλι, μετά τα 320 χλμ/ώρα, το Nevera κατάφερε να πάρει κεφάλι.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Το Fiat Panda έγινε Pandina (Video)

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured