Σύνδεση

Featured

Η Jaguar ανανεώνει τη μικρή της λιμουζίνα, την XE

H Jaguar, που όπως γράψαμε αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα μαζί με τη Land Rover λόγω της μείωσης της ζήτησης στην Κίνα, ανανέωσε την XE. Την πιο μικρή της λιμουζίνα, η οποία πλέον έχει νέα μάσκα και καινούργιους προφυλακτήρες, που την κάνουν να δείχνει πιο φαρδιά. Στις αλλαγές συμπεριλαμβάνονται και νέες ζάντες 18 ιντσών στο στάνταρ εξοπλισμό.

Στο εσωτερικό έχει υιοθετηθεί ο συνδυασμός του ψηφιακού πίνακα οργάνων των 12,3 ιντσών και της κεντρικά τοποθετημένης οθόνης των 10,0 ιντσών του συστήματος infotainment που υπάρχει και στην ηλεκτρική I-Pace. Παράλληλα έχει αλλάξει ο διάκοσμος στα σημεία, υπάρχει καινούργιο πολύ- λειτουργικό τιμόνι και ένας καινούργιος επιλογέας από την F-Type, ενώ στον εσωτερικό καθρέφτη προβάλλονται και οι εικόνες από μια κάμερα στο πίσω μέρος.

Σε ότι αφορά τους κινητήρες καταργήθηκαν οι βασικές εκδόσεις των 160 και 200 ίππων των Ingenium diesel και βενζίνης αντίστοιχα. Έτσι οι εισαγωγικές εκδόσεις πλέον αποδίδουν 180 και 250 ίππους -πετρέλαιο και βενζίνη- ενώ τα κιβώτια είναι πλέον στάνταρ αυτόματα 8 σχέσεων.

Η Jaguar XE μέχρι τώρα ξεκινούσε στην Ελλάδα από 48.100 ευρώ.

Γιάννης Σκουφής

[ngg src=”galleries” ids=”4557″ display=”basic_thumbnail”]

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Renault 5 E-Tech: Ρετρό εμφάνιση με ηλεκτρικό υπόβαθρο

Featured

Το Fiat Panda έγινε Pandina (Video)

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured