Σύνδεση

Featured

Δείτε το πρώτο πλευρικό crash test για το νέο Volvo XC40 (Video)

New Volvo XC40 - Crash Test side impact - from front

Λίγες ημέρες μετά την επίσημη παρουσίασή του στον διεθνή Τύπο, το νέο Volvo XC40 πέρασε το πρώτο crash test. Παραδοσιακά η σουηδική εταιρία προβάλλει την ασφάλεια που προσφέρουν τα μοντέλα της και εδώ μας δίνει ένα βίντεο από το πρώτο crash-test του πιο πρόσtφατου μοντέλου της.

Σύμφωνα με την Volvo το νέο της SUV έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να θέσει τον πήχη για την κατηγορία των premium μοντέλων αυτής τις κατηγορίας, κάτι που αναμένεται να επιβεβαιωθεί σύντομα με τις ανεξάρτητες αξιολογήσεις του Euro NCAP.

Μέχρι τότε η εταιρία δίνει στην δημοσιότητα ένα από τα crash tests που κάνει η ίδια στο εργοστάσιο με μία προσομοίωση πλευρικής σύγκρουσης με ταχύτητα 50 χλμ/ώρα. Όπως βλέπουμε το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, καθώς το νέο μοντέλο της Volvo καταφέρνει να ξεπεράσει αυτή την δοκιμασία χωρίς σημαντικές επιπτώσεις στο αμάξωμα και προφανώς στους επιβάτες.

Εν αναμονή λοιπόν της πλήρους διαδικασίας από το Euro NCAP το Volvo XC40 βάζει ήδη υποψηφιότητα για το πιο ασφαλές μοντέλο των premium SUV στον τομέα της παθητικής ασφάλειας. 

Παναγιώτης Τριτάρης

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Επιτέλους! Το Chaos είναι έτοιμο!

Featured

Toyota GR Yaris: Ειδικές εκδόσεις με βαριά ονόματα  

Featured

Αυτό είναι το καινούργιο Lancia Ypsilon!

Featured

Πόσο κοστίζει το νέο Honda CR-V στην Ελλάδα;

Honda