Σύνδεση

Featured

Ένα “αγροτικό” είναι το νέο παιχνίδι του Ken Block (Video)

Μετά από όλα τα παλαβά οχήματα που έχουν κατά καιρούς περάσει από τα επιδέξια χέρια του Ken Block ήρθε η ώρα για κάτι διαφορετικό. Για ένα pick-up της Ford από την δεκαετία του 70, πάνω στο οποίο ο έφηβος ακόμα Block είχε μάθει αρκετά από τα μυστικά της τέχνης (και της τρέλας) του που βλέπουμε σήμερα.

Το AWD F-150 Hoonitruck είναι ένα και μοναδικό όχημα προσαρμοσμένο στα γούστα του Ken Block και έτοιμο για το νέο επίτευγμά του, το Gymkhana 10. Η βασική του εκδοχή πηγαίνει πίσω σε ένα Ford F-150 του 1977, όμως όλα επάνω του έχουν αλλάξει δραματικά.

Οι κόκκινες τουρμπίνες που εξέχουν πάνω στο καπό δίνουν αέρα σε έναν V6 Ecoboost των 3,5 λίτρων, όχι όμως αυτόν που βρίσκεται στο GT αλλά καθαρόαιμο αγωνιστικό, που έχει χρησιμοποιηθεί στο Le Mans. Η ισχύς του αγγίζει τα 914 άλογα και μπορεί κανείς να φανταστεί τι είναι σε θέση να κάνει με ένα “αγροτικό” όπως αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες.

Η ροπή περνά στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός εξατάχυτου κιβωτίου της Sadev. Το Hoonitruck θα εμφανιστεί επίσημα στο κοινό στην έκθεση SEMA στο Las Vegas την επόμενη εβδομάδα ενώ το Gymkhana 10 θα παίξει πρώτα μέσα από την πλατφόρμα Amazon Prime στις 7 Δεκεμβρίου και λίγες ημέρες αργότερα θα κυκλοφορήσει ελεύθερα στο ΥouTube.

Παναγιώτης Τριτάρης

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Το Fiat Panda έγινε Pandina (Video)

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured