Σύνδεση

Featured

Τρελό video: Όταν δεν είναι η μέρα σου να οδηγείς σκούτερ (Μην χάσετε το τέλος!)

Αν δεν είναι η μέρα σου τότε όλα μπορούν να πάνε στραβά. Και στο βίντεο που μας έρχεται από τον Κίνα (που αλλού;) βλέπουμε ένα ατύχημα με σκούτερ το οποίο αφού δεν εξελίσσεται επώδυνα για τους επιβάτες στην συνέχεια αποκτά και ένα έξτρα αστείο επεισόδιο.

Όπως βλέπουμε λοιπόν πρόκειται για μία οικογένεια, η οποία σε κλασικό “τρικάβαλο” (στην μέση το παιδί) πορεύονται σε μεγάλο δρόμο κινέζικης πόλης. Όταν όμως ο οδηγός βλέπει κάποιο αυτοκίνητο να προσπαθεί να κάνει αναστροφή, πέφτει στα φρένα, με αποτέλεσμα να κάνει ένα μεγαλοπρεπές highsiding και να σωριαστεί σύμπασα η οικογένεια στην άσφαλτο.

Τα χιλιόμετρα όμως ήταν λίγα, οπότε ακόμα και με την απουσία κράνους, δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός, καθώς τους βλέπουμε να σηκώνονται όλοι και να είναι εντάξει. Η συνέχεια όμως είναι εξίσου διασκεδαστική, καθώς η εξέλιξη της όλης ιστορίας και τα βάσανα του πατέρα δεν τελειώνουν εκεί.

Πατήστε το Play και δείτε τον απίστευτο και κωμικό τρόπο που καταλήγει μια άσχημη ημέρα με ένα σκούτερ.

Παναγιώτης Τριτάρης

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Formula 1: Αυτά είναι τα μονοθέσια του 2024

F1

F1, Δοκιμές Μπαχρέιν: Η Red Bull παραχώρησε την πρώτη θέση στη Ferrari

F1

H Mercedes αναθεωρεί τους στόχους για τα ηλεκτρικά

Mercedes-Benz

Alfa Romeo: Τελικές δοκιμές της Milano που παρουσιάζεται στις 10 Απριλίου

Alfa Romeo