Σύνδεση

Featured

Ποιο είναι το πιο ακριβό leasing αυτοκινήτου του κόσμου;

Με τη χρονομίσθωση ή το leasing για να χρησιμοποιήσουμε τον καθιερωμένο αγγλικό όρο μπορείς θεωρητικά να αποκτήσεις όποιο αυτοκίνητο θέλεις. Πρακτικά όμως αυτό δεν γίνεται για εξωτικά αυτοκίνητα ή μήπως γίνεται;

Γίνεται αν κανείς κατοικεί στις ΗΠΑ, έχει βάλει στο μάτι μια Pagani Huayra Roadster αλλά είτε δεν θέλει να πληρώσει ντούκου τα περίπου 2,5 εκατομμύρια δολάρια που απαιτούνται για να την αγοράσει είτε δεν μπορεί γιατί τα χρήματά του είναι σε κάποιο ποσοστό μαύρα (λέμε τώρα γιατί μιλάμε για τις ΗΠΑ).

Απευθύνεται λοιπόν στην εταιρεία Putnam Leasing, έχει πρόχειρη μια προκαταβολή της τάξης των 700.000 δολαρίων και για τη συνέχεια αναλαμβάνει να καταβάλει μηνιαίως και για συνολικά 60 μήνες το ποσό των 25.339 δολαρίων. Αν στο ενδιάμεσο βαρεθεί την ανοιχτή Huayra, κάτι που μας φαίνεται δύσκολο, μπορεί να την επιστρέψει και να συνεχίζει το συμβόλαιό του με κάποιο άλλο αυτοκίνητο.

Επίσης αν η τιμή της Huayra Roadster στο τέλος του leasing είναι μεγαλύτερη από την αρχικά συμφωνηθείσα γίνεται αναπροσαρμογή του μισθώματος και επιστρέφονται χρήματα.

To leasing μέσω της Putnam είναι ίσως και ο πιο γρήγορος και σίγουρος τρόπος για να αποκτήσει κανείς μια Huayra Roadster, καθώς και οι 100 που θα κατασκευαστούν έχουν ήδη πουληθεί.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

F1, Δοκιμές Μπαχρέιν: Η Red Bull παραχώρησε την πρώτη θέση στη Ferrari

F1

H Mercedes αναθεωρεί τους στόχους για τα ηλεκτρικά

Mercedes-Benz

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Renault 5 E-Tech: Ρετρό εμφάνιση με ηλεκτρικό υπόβαθρο

Featured