Σύνδεση

F1

Μία Red Bull ταξιδεύει στους δημόσιους δρόμους των ΗΠΑ (Video)

Μετά την καλοκαιρινή βόλτα του Ricciardo ήρθε και η σειρά του Max Verstappen να κάνει και αυτός την δική του βόλτα με μία Formula 1 σε δημόσιους δρόμους των ΗΠΑ. Στο πολύ όμορφο video που έδωσε στην δημοσιότητα η ομάδα, βλέπουμε τον Max να κόβει βόλτες σε διάφορα χαρακτηριστικά σημεία των ΗΠΑ, να κυκλοφορεί σε χωματόδρομους και στην παραλία του Μαϊάμι και γενικά να δημιουργεί την προβλεπόμενη αναστάτωση (και μαζί και τον “θόρυβο” που απαιτεί το μάρκετινγκ).

   

Στο video βλέπουμε το μονοθέσιο να κυκλοφορεί στις αναβάσεις του Κολοράντο, σε χωματόδρομους στα Βραχώδη όρη, να κάνει ανεφοδιασμό στην παραλία του Μαϊάμι και στο τέλος να καταλήγει στους νυχτερινούς δρόμους του Mαϊάμι, όπου στην παρέα προστίθεται και ο Ricciardo.

To θέαμα είναι εντυπωσιακό και βέβαια έχει και έναν έξτρα σκοπό: την ενίσχυση της προσπάθειας της πόλης του Μαϊάμι, να μπει και αυτή στο καλεντάρι της Formula 1. Κάτι που δεν θα γίνει το 2019, και μετατίθεται για το 2020, όμως ακόμα και έτσι μας μένει ένα πολύ όμορφο και ιδιαίτερα ξεχωριστό video.

Παναγιώτης Τριτάρης

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αυτό είναι το καινούργιο Lancia Ypsilon!

Featured

Πόσο κοστίζει το νέο Honda CR-V στην Ελλάδα;

Honda

Αυτή είναι η ανανεωμένη Skoda Octavia

Featured

To νέο Ford Puma είναι ακόμα καλύτερο

Featured