Σύνδεση

Bugatti

Η Bugatti Chiron έφθασε στη μέση της παραγωγής της

Στη Βugatti δεν χάνουν την ευκαιρία να κρατούν ψηλά το ενδιαφέρον του κοινού και έτσι στην έκθεση της Γενεύης θα παρουσίαζαν την 250ή Chiron, που βρίσκεται ακριβώς στη μέση της προβλεπόμενης παραγωγής των 500 μονάδων.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε αυτή την συγκεκριμένη Bugatti με την ονομασία “Edition Noire Sportive”, οποία διαθέτει όπως βλέπουμε ματ χρώμα με carbon fiber look, και ένα σαλόνι εντελώς μαύρο και αυτό. Η όλη έμπνευση για αυτή την έκδοση προέρχεται από το μοναδικό αυτοκίνητο της εταιρίας, την La Voiture Noire.

Ο CEO της Bugatti Stephan Winkelmann επισήμανε ότι κάθε ένα αυτοκίνητο που βγήκε από την γραμμή παραγωγής τα προηγούμενα τρία χρόνια ήταν μοναδικό, ενώ είπε ότι το να φθάσουν σε αυτό το ορόσημο των 250 μονάδων μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα είναι ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα.

Η Chiron Noire Sportive αν και έχει τα ίδια μηχανικά μέρη και τον κινητήρα των 1.600 ίππων, ανήκει σε μία ειδική σειρά σπέσιαλ μοντέλων της Chiron. Κάτι που αναμενόμενα θα ανεβάσει και το κόστος της πάνω από την τιμή της… βασικής έκδοσης των 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Bugatti έχει δηλώσει ότι από τις υπόλοιπες 250 Chiron που θα κατασκευάσει, οι 150 έχουν ήδη πωληθεί ή έχει δοθεί προκαταβολή, οπότε μόλις 100 είναι ακόμα διαθέσιμες πριν η παραγωγή φτάσει οριστικά στο τέλος της με την ολοκλήρωση του 2021.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

H Mercedes αναθεωρεί τους στόχους για τα ηλεκτρικά

Mercedes-Benz

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Renault 5 E-Tech: Ρετρό εμφάνιση με ηλεκτρικό υπόβαθρο

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured