Σύνδεση

Peugeot

Δείτε το νέο i-Cockpit της Peugeot

Η Peugeot ετοιμάζεται να παρουσιάσει τον Σεπτέμβριο το ολοκαίνουργιο 3008, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024. Ένα από τα βασικά σημεία αυτού του επερχόμενου οχήματος είναι η εισαγωγή του πανοραμικού i-Cockpit, μια εξέλιξη του σημερινού συστήματος i-Cockpit.

Αυτή η νέα σχεδίαση διαθέτει μια κυρτή οθόνη 21 ιντσών. Τοποθετημένη σε ψηλά στο ταμπλό, η κυρτή οθόνη έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια οδηγοκεντρική θέα.

Την οθόνη συμπληρώνουν τα i-Toggles, μια σειρά από 10 διακόπτες με ευαισθησία αφής που είναι τοποθετημένοι στην κεντρική κονσόλα.

Με την ενσωμάτωση αυτών των διακοπτών αφής, η Peugeot πέτυχε έναν εξορθολογισμένο σχεδιασμό του ταμπλό, υιοθετώντας μια μινιμαλιστική αισθητική.

Αλλάζοντας την θέση του κλασικό επιλογέα ταχυτήτων, η Peugeot τον έφερε σε μία πολύ έξυπνη θέση, ψηλά και δεξιά από το τιμόνι, πάνω στο ταμπλό δίπλα στο κουμπί start/stop.

Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται περισσότερος χώρος στην κεντρική κονσόλα και μεγαλύτερη άνεση στην σχεδίαση ειδικών παροχών, όπως η επιφάνεια επαγωγικής φόρτισης των κινητών.

Η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία έχει εφαρμόσει φωτισμό καμπίνας που εκτείνεται σε όλο το πλάτος του ταμπλό και των θυρών. Με μια επιλογή οκτώ διαφορετικών χρωμάτων, ο φωτισμός αντανακλάται σε μια επένδυση από βουρτσισμένο αλουμίνιο, δημιουργώντας μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα μέσα στο όχημα.

Επιπλέον, η Peugeot έχει ενσωματώσει χειριστήρια αφής στο μικρό τιμόνι, προσφέροντας πρόσθετη λειτουργικότητα.

Το πανοραμικό i-Cockpit, που διατίθεται στην κορυφαία έκδοση GT του νέου 3008, θα αποτελέσει βασικό χαρακτηριστικό στα μελλοντικά μοντέλα της Peugeot, συμπεριλαμβανομένης της επερχόμενης επόμενης γενιάς 5008.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured