Σύνδεση

Featured

Αυτή είναι η πρώτη εικόνα του νέου, «γαλλικού» Opel Corsa

H Opel αρχίζει σιγά σιγά να προετοιμάζεται για τη νέα γενιά του Corsa, η οποία και θα είναι «γαλλική». Και αυτό γιατί θα βασίζεται στο πλαίσιο CMP (Common Modular Platform) του ομίλου PSA -η χρήση του θα μειώσει ο βάρος κατά 100 κιλά- και θα χρησιμοποιεί και τους πολύ καλούς κινητήρες του. Βενζίνης και πετραλαίου.

Στα πλαίσια αυτής της προετοιμασίας εντάσσονται φυσικά και οι teaser φωτογραφίες, με αυτή που βλέπετε να είναι η πρώτη από μια σειρά που πιθανότατα θα ακολουθήσει και απεικονίζει τους προβολείς του του νέου Corsa. Με τα νέα LED ημέρας, που θα αποτελούν τη νέα υπογραφή του μοντέλου ακριβώς από κάτω τους.

Οι προβολείς θα αποτελούν το οριζόντιο τμήμα μιας νέας προσέγγισης της μάσκας, την οποία η Opel ονομάζει «πυξίδα». Υπάρχει και ένα κάθετο στοιχείο, με τα δύο να τέμνονται στο λογότυπο της μάρκας.

Το νέο Opel Corsa θα είναι σίγουρα πεντάθυρο, ενώ σε κάποιες αγορές, κυρίως αναπτυσσόμενων χωρών, θα είναι και σεντάν. Ακόμα δεν είναι βέβαιο αν θα υπάρξει και τρίθυρη έκδοση, με τις πιθανότητες να είναι μάλλον κατά της.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αυτό είναι το καινούργιο Lancia Ypsilon!

Featured

Πόσο κοστίζει το νέο Honda CR-V στην Ελλάδα;

Honda

Αυτή είναι η ανανεωμένη Skoda Octavia

Featured

To νέο Ford Puma είναι ακόμα καλύτερο

Featured