Σύνδεση

Featured

WRC Ράλι Εσθονίας: Νίκη για τον εξαιρετικό Rovanpera και την Toyota

Ο Φινλανδός οδηγός της Toyota πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στη σεζόν με εκπληκτικό τρόπο, επικρατώντας του Thierry Neuville της Hyundai με 52,7 δευτερόλεπτα μετά από ένα σερί 13 διαδοχικών ειδικών διαδρομών.

Ο Rovanpera κέρδισε τους μέγιστους δυνατούς πόντους μιας και κέρδισε και την Power Stage και μένοντας ανίκητος σε όλες τις ειδικές του Σαββάτου και της Κυριακής. Μετά τη νίκη του αυτή πήρε και το προβάδισμα στην κατάταξη των οδηγών, ενώ στους λίγο πιο παλιούς θύμισε την επίδοση του Loeb το 2005 όταν κέρδισε 12 ειδικές και πήρε την πρώτη θέση στο ράλι Κορσικής.

Πολύ καλή ήταν πάντως και η εμφάνιση του Neuville με το Hyundai i20, που τερμάτισε δεύτερος, ενώ τρίτος ήταν ένας άλλος οδηγός της κορεάτικης εταιρείας, ο Esapekka Lappi που τερμάτισε μπροστά από τον Elfyn Evans της Toyota.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το πιο ακριβό Suzuki Jimny έχει έξι τροχούς 

Featured

Honda Dream Offers για το ZR-V

Honda

Νέο Opel Mokka: Πιο μοντέρνο και πιο τολμηρό – Πόσο κοστίζει

Featured

Το νέο Audi A6 Avant θα είναι το τελευταίο με θερμικούς κινητήρες

Audi