Σύνδεση

Featured

VW Golf R 333, Gone in 8 minutes!

Μπορεί να είναι πανάκριβο -οι 76.410 ευρώ που κοστίζει ξεπερνούν ακόμα και την τιμή του Audi RS 3- αλλά αυτό δεν το εμπόδισε διόλου να γίνει ανάρπαστο.

Ο λόγος για το VW Golf R 333 που θα κατασκευαστεί σε συνολικά 333 μονάδες οι οποίες κυριολεκτικά εξαφανίστηκαν μέσα σε οχτώ πρώτα λεπτά της ώρας μόλις άνοιξαν οι παραγγελίες στη Γερμανία.

Αυτό σημαίνει πως η VW πωλούσε 42 συλλεκτικά Golf R 333 κάθε λεπτό, όπως χαρακτηριστικά ανάφερες στο Linkedin ο Stefan Voswinkel, επικεφαλής του τμήματος επικοινωνίας προϊόντος της γερμανικής εταιρείας.

Το Golf R 333, που διατίθεται αποκλειστικά στη Γερμανία, κινείται από το γνωστό τετρακύλινδρο TSI των 2.000 κυβικών της μάρκας που για την περίπτωση αποδίδει 333 ίππους.

Οι αρχικές φήμες πάντως για τη χρήση του εμβληματικού πεντακύλινδρου των 2.500 κυβικών της Audi δεν επιβεβαιώθηκαν. 

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το VW ID.4 αλλάζει όνομα και ταυτότητα

Featured

Το Ford Focus επιστρέφει αλλά γίνεται SUV

Featured

Η BYD μπήκε στην ελίτ των μεγαλύτερων εταιρειών παγκοσμίως

BYD

Hennessey Blackbird: 850 άλογα, αγνή οδηγική εμπειρία – Τιμούλα;

Featured