Σύνδεση

Featured

TO ΠΙΟ HIGH TECH VOLVO, TO DIESEL ΥΒΡΙΔΙΚΟ V60 PHEV, ΑΠΟ 55.900 ΕΥΡΩ

Το πιο προηγμένο τεχνολογικά μοντέλο στη γκάμα της Volvo είναι πλέον διαθέσιμο και στην Ελλάδα, μιας και η ελληνική αντιπροσωπεία της σουηδικής εταιρείας ανακοίνωσε τις τιμές πώλησης του V60 Plug-in Hybrid. Tο οποίο με επίπεδο εξοπλισμού Momentum ξεκινά από τις 55.900 ευρώ, ενώ στο επίπεδο εξοπλισμού R-Design η προτεινόμενη τιμή είναι από 57.200 €.

VOLVO-V60-HYBRID-2

Το V60 Plug-in Hybrid, όπως λέει και η επωνυμία του, είναι ηλεκτρο-ϋβριδικό plug-in, με 5κύλινδρο κινητήρα πετρελαίου 2.400 κυβικών και απόδοσης 215 ίππων στον εμπρός άξονα και ηλεκτροκινητήρα 68 ίππων στον πίσω. Έχει τη δυνατότητα αμιγούς ηλεκτροκίνησης για μέχρι και 50 χιλιόμετρα, εκπέμπει μόλις 48 γραμμάρια CO2 και καταναλώνει 1,8 λίτρα για κάθε 100 χιλιόμετρα, ενώ στο πρόγραμμα Power που εκμεταλλεύεται πλήρως τη συνολική ισχύ του των 215+ 68 ίππων το 0-100 έρχεται σε μόλις 6,1 δεύτερα.

Παράλληλα είναι το ασφαλέστερο ηλεκτρο-ϋβριδικό αυτοκίνητο στον κόσμο σύμφωνα με το EuroNCAP, δεν επιβαρύνεται με ειδικό τέλος ταξινόμησης και φόρο πολυτελείας και παράλληλα ο κάτοχος του δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας.

Γιάννης Σκουφής

VOLVO-V60-HYBRID-3

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αυτό είναι το καινούργιο Lancia Ypsilon!

Featured

Πόσο κοστίζει το νέο Honda CR-V στην Ελλάδα;

Honda

Αυτή είναι η ανανεωμένη Skoda Octavia

Featured

To νέο Ford Puma είναι ακόμα καλύτερο

Featured