Σύνδεση

Volvo

VOLVO S60: ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ 24.960

Το Volvo S60 θα είναι σχεδόν άμεσα διαθέσιμο στη νέα του ανανεωμένη εκδοχή, την οποία θα ξεχωρίσετε από την καινούργια μάσκα με τους ενιαίους πια προβολείς. Στο εσωτερικό η πιο σημαντική αλλαγή είναι η υιοθέτηση του ψηφιακού πίνακα οργάνων TFT με τις τρεις επιλογές (Elegance, Eco, Performance), που οι Σουηδοί εμφάνισαν για πρώτη φορά στο V40. Από κει και πέρα οι διαφοροποιήσεις για χάρη της βελτίωσης είναι πολλές και σε όλους τους τομείς, κάτι που ισχύει και για τους κινητήρες.

Έτσι πλέον ο βασικός diesel, o D2 των 1.600 κυβικών και των 115 ίππων μπορεί να επιδείξει μια μέση κατανάλωση μόλις 3,9 λίτρων ανά 100 χιλιόμετρα, ενώ οι αντίστοιχες εκπομπές CO2 του είναι μόνο 103 γραμμάρια το χιλιόμετρο. Αναβαθμισμένοι και αντίστοιχα πιο οικονομικοί και καθαροί εμφανίζονται και οι κινητήρες βενζίνης των 1.600 κυβικών με turbo, ο Τ3 των 150 ίππων και ο Τ4 των 180. Και οι δύο, κάτι που ισχύει και για τον D2, συνδυάζονται και με αυτόματα κιβώτια, καθώς και με paddles στο τιμόνι.

Παράλληλα το νέο Volvo S60 διαθέτει ενεργή υψηλή δέσμη προβολέων, η οποία είναι μόνιμα ενεργοποιημένη χωρίς όμως να τυφλώνει, αναβαθμισμένο City Safety που λειτουργεί πλέον μέχρι τα 50 χλμ./ ώρα (πριν 30), καθώς και σύστημα ανίχνευσης πεζών αλλά και ποδηλατών.

Οι καινούργιες εκδοχές του Volvo S60 ξεκινούν από 24.960 ευρώ με απόσυρση για τη βασική έκδοση βενζίνης, την Τ3 και από 25.960 ευρώ, πάντα με απόσυρση για την αντίστοιχη diesel D2. Στο άμεσο μέλλον θα ξεκινήσει η διάθεση και των άλλων ανανεωμένων Volvo.

Γιάννης Σκουφής

{gallery}photos/37/NEWS/VOLVO-S60-FL{/gallery}


Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αυτό είναι το καινούργιο Lancia Ypsilon!

Featured

Πόσο κοστίζει το νέο Honda CR-V στην Ελλάδα;

Honda

Αυτή είναι η ανανεωμένη Skoda Octavia

Featured

To νέο Ford Puma είναι ακόμα καλύτερο

Featured