Σύνδεση

Volvo

Volvo: Δύο σημαντικές τεχνολογικές αναβαθμίσεις σύντομα διαθέσιμες  

Στο επερχόμενο model year, θα πραγματοποιηθούν δύο κύριες τεχνολογικές αναβαθμίσεις που αφορούν τα μοντέλα XC40, EX40, EC40, S60, V60, V60 Cross Country, V90 και V90 Cross Country.

Έτσι λοιπόν ολόκληρη η γκάμα θα εξοπλιστεί με νέας γενιάς και νέας εμφάνισης εμπειρία χρήστη, καθώς και με το εξαιρετικά γρήγορο Snapdragon Cockpit Platform από την Qualcomm Technologies, Inc. Αυτό καθιστά το σύστημα infotainment πολύ πιο γρήγορο και πολύ πιο προσαρμοστικό.

Επιπλέον, τα EX30, EX40 και EC40 θα αποκτήσουν την υπηρεσία Plug & Charge, για ακόμη πιο εύκολη και απρόσκοπτη δημόσια φόρτιση.

Volvo Car UX: Εμπειρία χρήστη που σχεδιάστηκε με γνώμονα την ασφάλεια, την προσήλωση και την εξατομίκευση

Στόχος είναι τα σύνθετα πράγματα να απλοποιούνται και ως βάση για την εργασία να χρησιμοποιούνται δεδομένα από πραγματικές συνθήκες και πληροφορίες πελατών. Με αυτή τη φιλοσοφία προσεγγίζεται η εμπειρία χρήστη νέας γενιάς, που ονομάζεται Volvo Car UX και ήδη υπάρχει στα EX30, EX90, καθώς και στο νέο XC90.

Εξελίχθηκε ως ασφαλής και απολαυστικός τρόπος αλληλεπίδρασης με την κεντρική οθόνη του συστήματος infotainment, παρέχοντας βελτιωμένη εστίαση και εξατομίκευση σε σχέση με την προηγούμενη εμπειρία χρήστη, ενώ συμπεριλαμβάνει πολλές ενσωματωμένες υπηρεσίες Google.

Στις νέες δυνατότητες περιλαμβάνεται η προβολή των εφαρμογών και των λειτουργιών που χρησιμοποιούνται πιο συχνά, όπως οι χάρτες, η αναπαραγωγή περιεχομένου και το τηλέφωνο, στην αρχική οθόνη, για πιο γρήγορη πρόσβαση. Στην ίδια λογική, η ειδική γραμμή μενού αλλάζει αυτό που βλέπετε ανάλογα με τις συνθήκες και προβάλλει τις εφαρμογές που χρησιμοποιήσατε πρόσφατα. Η οθόνη οδηγού, ακριβώς πίσω από το τιμόνι, επίσης αναβαθμίστηκε προσφέροντας μεγαλύτερη και πιο ευκρινή προβολή των οδηγιών πλοήγησης.

Ξεκινώντας από αυτό το έτος, όλα τα μοντέλα που αναφέρθηκαν παραπάνω θα εξοπλίζονται με το νέο Volvo Car UX. Θα το προσφέρουμε επίσης σε εκατομμύρια αυτοκίνητα Volvo με ενσωματωμένες υπηρεσίες Google, μέσω μίας απλής ασύρματης (over-the-air) ενημέρωσης λογισμικού. Αργότερα, μέσα στο 2025, θα διατεθεί μία αναβάθμιση σε περίπου 2,5 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο, με αυτοκίνητα κατασκευής από το 2020 και μετά.

Πιο γρήγορο και πιο προσαρμοστικό σύστημα infotainment

To επόμενης γενιάς Snapdragon Cockpit Platform καθιστά το σύστημα infotainment, που βασίζεται στο Google Android Auto, πολύ πιο γρήγορο και πιο προσαρμοστικό. Θα είναι πάνω από δύο φορές ταχύτερο σε σχέση με το απερχόμενο σύστημα, με μία γενιά γραφικών που είναι έως και 10 φορές πιο γρήγορη.

Το Snapdragon Cockpit Platform θα εξοπλίσει επίσης το νέο SUV XC90 μέσα στη χρονιά.

Απρόσκοπτη φόρτιση

Εντός του έτους το Plug & Charge θα προστεθεί στα EX30, EX40 και EC40 που πωλούνται στην ευρωπαϊκή αγορά. Το Plug & Charge είναι ένα σύστημα ταυτοποίησης και πληρωμής που απλοποιεί την εμπειρία φόρτισης.

Το Plug & Charge εγκαθίσταται και ενεργοποιείται μέσω του αυτοκινήτου. Μπορείτε εύκολα να βρείτε συμβατούς σταθμούς φόρτισης, χρησιμοποιώντας το Google Maps από την κεντρική οθόνη του αυτοκινήτου ή μέσω του Volvo Cars app. Αυτοί οι σταθμοί ταυτοποιούν το αυτοκίνητό σας και τη μέθοδο πληρωμής που έχει οριστεί μόλις συνδέσετε το καλώδιο φόρτισης στο αυτοκίνητο. Η φόρτιση ξεκίνα αυτόματα, χωρίς να χρειάζονται επιπλέον κάρτες ή ταυτοποίηση και η επεξεργασία πληρωμής εκτελείται απρόσκοπτα.

Πόσο λέτε ότι πουλήθηκε ένα Mitsubishi Lancer Evo IX;

Featured

Η Audi κλείνει οριστικά το εργοστάσιο των Βρυξελλών

Audi

Alfa Romeo: Η Junior με 313 ευρώ το μήνα

Alfa Romeo

Το Renault 5 Turbo 3E είναι η μετενσάρκωση του θρυλικού R5 Turbo

Featured