Σύνδεση

Toyota

Το Toyota Proace έγινε και ηλεκτρικό

Από τον ερχόμενο Μάρτιο στη γκάμα της Toyota θα προστεθεί και το Proace Verso Electric με θέσεις για έως και εννέα επιβάτες, που θα διεκδικήσει θέση στην αγορά των ηλεκτρικών βαν για transfers αλλά και για οποιαδήποτε άλλη χρήση.

Βασικοί αντίπαλοί του τα Citroen e-Spacetourer, Opel Zafira-e Life και Peugeot e-Traveller με το γνωστό ηλεκτρικό σύνολο των 136 ίππων του ομίλου της PSA.  

[ngg src=”galleries” ids=”5467″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″] 

Στο Proace υπάρχουν δύο επιλογές μπαταριών: μια βασική με 50 kWh και αυτονομία 230 χιλιομέτρων και μια μεγαλύτερη 75 kWh που παρέχει τη δυνατότητα κάλυψης έως και 330 χιλιομέτρων με μια μόνο φόρτιση κατά  WLTP. O βασικός onboard φορτιστής έχει ισχύ 7,4 kW, ενώ αυτός των 11 kW είναι διαθέσιμος προαιρετικά, υποστηρίζεται ταχυφόρτιση έως και 100 kW, ενώ οι μπαταρίες καλύπτονται από εγγύηση 8 ετών ή 160.000 χιλιομέτρων.  

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το Smart Fortwo επιστρέφει!

Featured

Μία ενδιαφέρουσα ιδέα για ένα Volvo από τα… παλιά!

Featured

Η Ferrari φέρνει πίσω τα χειροκίνητα κιβώτια

Featured

Το Audi TT επιστρέφει ως ηλεκτρικό

Audi