Σύνδεση

Featured

ΤΟ SUZUKI BALENO ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

Το νέο Baleno, που αποτελεί την έκδοση παραγωγής του πρωτότυπου ΙΚ-2 της Γενεύης, θα παρουσιάσει η Suzuki στα μέσα Σεπτεμβρίου, στην έκθεση της Φρανκφούρτης. Μέχρι τότε έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία και το βίντεο που βλέπετε και από τα οποία προκύπτει πως πρόκειται για ένα σύγχρονο σχήμα, σε καμία περίπτωση καινοτόμο, που δείχνει να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στους χώρους στο εσωτερικό του.

Από πλευράς διαστάσεων δεν αναμένεται καμία σημαντική διαφοροποίηση σε σχέση με τα πρωτότυπο IK-2, το μήκος του οποίου είναι 4,023 μέτρα και το μεταξόνιό του 2.520 χιλιοστά.

Η γκάμα των κινητήρων του θα περιλαμβάνει σίγουρα και τον ολοκαίνουργιο 1.0 Boosterjet, με turbo και άμεσο ψεκασμό, ενώ περισσότερα θα ανακοινωθούν στην επίσημη πρεμιέρα του στις 15 Σεπτεμβρίου.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Νέο Peugeot 308: Αισθητική και τεχνολογική αναβάθμιση

Featured

Νέος ΚΟΚ: Τι αλλάζει από σήμερα 13 Σεπτεμβρίου – Ποια είναι τα νέα πρόστιμα

Featured

Dacia Sandero: Ο απρόσμενος «βασιλιάς» των πωλήσεων στην Ευρώπη

Dacia

Η Bugatti έχει ξεπουλήσει μέχρι το 2029!

Bugatti