Σύνδεση

KTM

To ΚΤΜ Χ-Bow για την κατηγορία GT2 διαθέτει πάνω από 600 ίππους

Μία νέα αγωνιστική κατηγορία που έχει δημιουργηθεί με την ονομασία GT2 θα έχ3ει πλέον και την συμμετοχή της KTM με το X-Bow GT2.

Oι πρώτες εικόνες που δόθηκαν στην δημοσιότητα δείχνουν ένα όχημα που ακολουθεί την γνωστή extreme αισθητική της εταιρίας, ενώ στα ίδια βήματα είναι και τα δυναμικά του χαρακτηριστικά.

Ενδεικτικό είναι ότι χρησιμοποιεί τον πεντακύλινδρο των 2.500 κ.εκ. της Audi που έχει δεχθεί τις περιποιήσεις του Audi Sport με αποτέλεσμα η ιπποδύναμη να ξεπερνά τους 600 ίππους.

 

Με δεδομένο ότι το βάρος θα είναι κοντά στα 1.000 κιλά, η αναλογία κιλών ανά ίππων θα είναι χαμηλότερο από το 2, με αποτέλεσμα να έχει εξαιρετικές επιδόσεις.

Η εταιρία ανακοίνωσε ότι θα κατασκευάσει 20 από αυτά τα αυτοκίνητα και η KTM είναι η πρώτη που κατασκευάζει το δικό της μονοκόκ πλαίσιο με αγωνιστική ομολογκασιόν.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το GT50 Concept αποτίνει φόρο τιμής στον εμβληματικό 5κύλινδρο της Audi

Audi

Citroen ELO: Το ηλεκτρικό concept που επαναπροσδιορίζει το αυτοκίνητο

Citroen

OMODA 5 SHS-H: Η ασφάλεια ως προτεραιότητα στην εποχή της ηλεκτροϋβριδικής

Featured

Το νέο Kia Stonic έρχεται ανανεωμένο στην Ελλάδα (Τιμές)

Featured