Σύνδεση

FIAT

Fiat: To 500e πιο φτηνό έως και 6.000 ευρώ

Η Fiat ανακοίνωσε το πρόγραμμα «FIAT ECO BONUS» δίνοντας τη δυνατότητα στους υποψήφιους ιδιοκτήτες του 500e να το αποκτήσουν με έκπτωση έως 6.000 ευρώ, καθώς και να καταβάλλουν την πρώτη δόση το 2025, χωρίς τοκισμό στο χρηματοδοτούμενο κεφάλαιο έως εκείνη την ημερομηνία.

Το ηλεκτρικό 500e, που έχει αγαπηθεί στην ευρωπαϊκή αγορά, είναι διαθέσιμο άμεσα σε τρία διαφορετικά αμάξωματα: Hatchback, 3+1 και Cabrio, και σε όλα τα επίπεδα εξοπλισμού.

Η Fiat επιδιώκει ενεργά την προώθηση της ηλεκτροκίνησης, καθιστώντας την πιο προσιτή με το εντυπωσιακό ECO BONUS, που προσφέρει οφέλη 6.000 ευρώ για την έκδοση La Prima και 4.800 ευρώ για τις υπόλοιπες.

Εκτός από τα οικονομικά κίνητρα, η Fiat προσφέρει και ειδικούς όρους χρηματοδότησης, με ελάχιστη προκαταβολή 25%, επιτόκιο 8,95% και 36 ή 48 δόσεις.

Σημαντικό όφελος είναι ότι η πρώτη δόση θα πληρωθεί τον Ιανουάριο του 2025, απαλλάσσοντας τους κατόχους από το βάρος των τόκων μέχρι τότε.

Επιπλέον, η Fiat διασφαλίζει την άνεση των καταναλωτών με μια 5ετή εγγύηση για τα μηχανικά μέρη και μια 8ετή κάλυψη για την μπαταρία.

Με έναν ηλεκτροκινητήρα 118 ίππων και μια μπαταρία 42 kWh, το 500e προσφέρει αυτονομία έως 320 χιλιόμετρα σε μικτή χρήση. Η ταχυφόρτιση από 0-80% διαρκεί μόλις 35 λεπτά, ενώ 5 λεπτά αρκούν για μία αυτονομία 50 χιλιομέτρων.

Με ψηφιακή τεχνολογία υψηλής ποιότητας και τα προηγμένα συστήματα ενημέρωσης UConnect, το FIAT 500e δημιουργεί ένα ιδανικό περιβάλλον για την καθημερινή αστική κινητικότητα, ενισχύοντας τη θέση του ως best seller στην ευρωπαϊκή αγορά.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Το νέο Nissan Qashqai είναι αναβαθμισμένο! (Video)

Featured

Αυτή είναι η Milano, το νέο μικρό SUV της Alfa Romeo

Alfa Romeo

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured