Σύνδεση

Featured

Θα δώσει 2 εκατομμύρια δολάρια για να κάνει μόλις 4.000 χιλιόμετρα το χρόνο!

Το Hennessey Venom F5 είναι ένα από τα πιο γρήγορα (αν όχι το γρηγορότερο) hypercar που υπάρχει αυτή την στιγμή, και μετά από αρκετό καιρό προετοιμασιών ξεκινά η παράδοση των 24 κομματιών που θα κατασκευαστούν στους ιδιοκτήτες τους.

Ένα από αυτά, σε γαλάζιο χρώμα στο αμάξωμα και πορτοκαλί δερμάτινο σαλόνι, θα παραδοθεί στον γνωστό επιχειρηματία Howard Panes ο οποίος έχει και μία μεγάλη συλλογή από άλλα supercars, μεταξύ αυτών και μία McLaren Senna.

Μία ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια για την συγκεκριμένη αγορά είναι ότι ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου δεν θα μπορεί να κάνει πάνω από 4.000 χιλιόμετρα τον χρόνο, καθώς το F5 δεν έχει πάρει έγκριση τύπου σε όλη την Αμερική, και επειδή δεν έχει αερόσακους μπορεί να κυκλοφορεί μόνο με ειδικές πινακίδες σε συγκεκριμένες ημέρες και για τα χιλιόμετρα που προαναφέραμε.

Βέβαια αυτά τα αυτοκίνητα συνήθως αγοράζονται ως επένδυση και φυλάσσονται στο γκαράζ για να πωληθούν αργότερα, αν και ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης είναι τρελός με τα αυτοκίνητα, οπότε δεν ανήκει σ’ αυτή την συνομοταξία.

Να υπενθυμίσουμε ότι το F5 Venom κινείται από έναν 6,6 λίτρων V8 με απόδοση στα 1.817 άλογα, και κάνει το 0-100 χλμ/ώρα σε 2,6 δευτερόλεπτα, ενώ φθάνει στα 400 χλμ/ώρα από στάση στον απίστευτο χρόνο των 15,5 δευτερολέπτων. Η τελική ταχύτητα που ανακοινώνει ο Hennessey είναι στα 500 χλμ/ώρα, αν και αυτό μένει να αποδειχθεί και στην πράξη.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Η Volvo καταργεί σταδιακά τα στέισον

Volvo

Η διαφήμιση της Jaguar συνεχίζει να προκαλεί

Featured

Grand Automotive Hellas: Ο Στήβεν Σίρτης αναλαμβάνει CEO

Dacia

Σαράντα νεές BMW έως το 2028!

BMW