Σύνδεση

Featured

Tέλος εποχής για το VW Passat Sedan

Οι σημαντικές αλλαγές που συντελούνται τα τελευταία χρόνια στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία, οδηγούν στην αποστρατεία μοντέλα που κάποτε ήταν οι στυλοβάτες των ευρωπαϊκών πωλήσεων.

Ένα ακόμα μοντέλο που θυσιάζεται στην μόδα των SUV, της ηλεκτροκίνησης αλλά και των προβλημάτων που προέκυψαν φέτος με τους ημιαγωγούς είναι το VW Passat στην έκδοση sedan.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Autocar, η VW τερμάτισε την παραγωγή του τετράθυρου σεντάν για την ευρωπαϊκή αγορά. Παρ’ όλα αυτά η έκδοση station wagon και το Arteon θα συνεχίσουν να παράγονται.

Η είδηση για το τέλος του κλασικού Passat κυκλοφορεί από πέρσι, με ορίζοντα το 2023. Όμως η VW επίσπευσε την απόφασή της λόγω και των προβλημάτων που υπάρχουν αυτόν τον καιρό με τα microchips.

To Passat υπάρχει ως βασικό μοντέλο στην γκάμα της VW από το 1973 και ήδη μετρούσε 8 γενιές όλα αυτά τα χρόνια. Όσο για το μέλλον, πολλά ακούγονται ότι θα δώσει την θέση του στο Aero B, ένα αμιγώς ηλεκτρικό σεντάν το οποίο βρίσκεται σε φάση εξέλιξης.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το Smart Fortwo επιστρέφει!

Featured

Μία ενδιαφέρουσα ιδέα για ένα Volvo από τα… παλιά!

Featured

Η Ferrari φέρνει πίσω τα χειροκίνητα κιβώτια

Featured

Το Audi TT επιστρέφει ως ηλεκτρικό

Audi