Σύνδεση

Featured

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΟΤΑ-MAZDA ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

Οι δύο μεγάλες ιαπωνικές εταιρίες φαίνεται ότι βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με στόχο την περεταίρω συνένωση των δυνάμεών τους σε ότι έχει να κάνει με την εξέλιξη ηλεκτρικών αυτοκινήτου. Μάλιστα οι συνομιλίες μεταξύ κορυφαίων στελεχών των δύο εταιριών δεν σταματούν μόνο στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, αλλά επεκτείνονται σε σε τεχνολογίες διασύνδεσης των οχημάτων αλλά και σε άλλες τεχνολογίες που θα εφαρμοστούν στα μελλοντικά αυτοκίνητα.

Ο ίδιος ο Akira Marumoto, αντιπρόεδρος της Mazda επιβεβαίωσε ότι η συνεργασία με την Toyota αφορά τουλάχιστον δέκα διαφορετικά τεχνολογικά πεδία, έτσι ώστε να μπορέσουν από κοινού και με οικονομίες κλίμακας να αντιμετωπίσουν τις μεγάλες τεχνολογικές αλλαγές που γίνονται αυτό το διάστημα στον χώρο των αυτοκινήτων.

http://www.autogaleria.hu -

Η συνεργασία Toyota-Mazda ξεκίνησε πέρσι, μετά από την υπογραφή μιας συμφωνίας, που θα οδηγούσε σε μία αμοιβαία επωφελή συνεργασία σε βάθος χρόνο. Όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters, η συμφωνία περιλάμβανε τους τομείς των εξελιγμένων συστημάτων ασφαλείας και των εναλλακτικών συστημάτων πρόωσης.

Ενδεικτικό αυτής είναι ότι, η Mazda θα κερδίσει τεχνογνωσία σε θέματα κυψελών καυσίμου και υβριδικής τεχνολογίας, ενώ με τη σειρά της η Toyota θα αποκτήσει πρόσβαση σε πληροφορίες των Skyactiv κινητήρων.

Παναγιώτης Τριτάρης

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το VW ID.4 αλλάζει όνομα και ταυτότητα

Featured

Το Ford Focus επιστρέφει αλλά γίνεται SUV

Featured

Hennessey Blackbird: 850 άλογα, αγνή οδηγική εμπειρία – Τιμούλα;

Featured

Η BYD μπήκε στην ελίτ των μεγαλύτερων εταιρειών παγκοσμίως

BYD