Σύνδεση

SEAT

SEAT: ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ IBIZA

H Τεχνοκάρ, η επίσημη αντιπροσωπεία της Seat στη χώρα μας, παρουσίασε ένα νέο προωθητικό πρόγραμμα για το δημοφιλές Ibiza. Έτσι λοιπόν στα πλαίσια αυτού του προγράμματος, όλα τα Ibiza που θα παραγγελθούν από 6/2/2015 έως και 14/3/2015 θα συνοδεύονται από στάνταρ εργοστασιακή εγγύηση 4 ετών.

Παράλληλα υπάρχει το νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης Ibiza Easy Credit της Volkswagen Bank, που συνδυάζει χαμηλή προκαταβολή με ανταγωνιστικό επιτόκιο, το οποίο μάλιστα μεταβάλλεται στην διάρκεια των 2 περιόδων χρηματοδότησης. Για την αρχική περίοδο χρηματοδότησης των πρώτων 24 μηνών η μηνιαία δόση ξεκινά από 110 ευρώ.

Το πακέτο ολοκληρώνεται από τα προαιρετικά πακέτα εξοπλισμού Plus για όλες τις εκδόσεις Ibiza, που εξασφαλίζουν στον αγοραστή κέρδος, σε σχέση με τις τιμές του προαιρετικού εξοπλισμού, έως και 75%.

Περικλής Στέφος

SEAT-IBIZA-2

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nissan Qashqai e-POWER: Νέα γενιά εξηλεκτρισμού χωρίς πρίζα

Featured

Η Chery στην Ελλάδα: Πρεμιέρα με υβριδικά SUV από 28.490 ευρώ

Chery

Το νέο Opel Frontera στην Ελλάδα – Πόσο κοστίζει

Featured

Επιστροφή στη βενζίνη: Έρχεται το υβριδικό FIAT 500

FIAT