Σύνδεση

Pininfarina

PININFARINA DX3 CONCEPT: SUV ΓΙΑ ΤΗ SEM

Οι ιταλικές καροσερίες έχουν αποκτήσει νέους πελάτες, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τις κινέζικες αυτοκινητοβιομηχανίες, που παραγγέλνουν σε αυτές τα πρωτότυπά τους.

Πρωτότυπα σαν το DX3 , που παρουσίασε πρόσφατα στο Πεκίνο η Pininfarina για λογαριασμού της South East Motors, εν συντομία SEM. Το διάσημο ιταλικό στούντιο, που όπως έχουμε γράψει έχει περάσει πλέον στα χέρια των Ινδών της Mahindra, έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με την SEM, παρουσιάζοντας το DX7, που ήδη κυκλοφορεί στην Κίνα.

PININFARIN-DX3-CONCEPT (3)

Το DX3 είναι μικρότερο, έχει ενδιαφέρουσα αισθητική, με χαρακτηριστικό προφίλ ειδικά στην τελευταία κολώνα, ενώ οι Ιταλοί μαζί με τους Κινέζους είναι ιδιαίτερα φειδωλοί στις πληροφορίες που δίνουν, καθώς δεν αποκαλύπτουν τίποτα ουσιαστικό.

Πάντως το DX3 δεν δείχνει να απέχει ιδιαίτερα από την κανονική παραγωγή.

Γιάννης Σκουφής

PININFARIN-DX3-CONCEPT (2)

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το πιο ασφαλές αυτοκίνητο στον κόσμο είναι κινεζικό

ZEEKR

Πώς διώχνεις τον καυτό αέρα από το εσωτερικό του αυτοκινήτου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα (Video)

Featured

Επίσημο: Το νέο Xpeng L03 έρχεται και στην Ελλάδα

Featured

Η Porsche έβαλε οκτώ… ψεύτικες ταχύτητες στην Taycan

Featured