Σύνδεση

Porsche

PORSCHE MACAN ΑΠΟ 40.000

Εντατικά δοκιμάζει η Porsche το Macan, το νέο της μικρό SUV, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμο το Σεπτέμβριο στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Η διάθεση του Macan αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2014 και σε μια τιμή (Γερμανία) γύρω στις 40.000 ευρώ, με αποτέλεσμα το μήκους 4,65 μέτρων τζιπ (-20 εκατοστά σε σχέση με την Cayenne) να είναι και η πιο προσιτή Porsche. Βάση του είναι το πλαίσιο του Audi Q5, μόνο που εδώ η κλίση της οροφής προς τα πίσω θα είναι πιο έντονη, κατ’ αντιστοιχία με το αναμενόμενο Q4 που θα είναι κουπέ SUV. Η αισθητική του θα δανείζεται μεν στοιχεία από την Cayenne, όπως τους στενούς προβολείς, αλλά σε γενικές γραμμές θα έχει δική του υπόσταση.

Από το Q5 θα προέρχονται και οι κινητήρες, με αυτούς της βενζίνης να κυμαίνονται από τους 180 έως τους 272 ίππους και τους diesel από τους 177 έως τους 245. Μια πιθανή top εκδοχή του Macan μπορεί να κινείται από τον 3.0 TFSI με τον μηχανικό υπερσυμπιεστή και τους 345 ίππους του SQ5 όπως γράψαμε στο www.carzine.gr. (http://www.carzine.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1608:audi-sq5-tfsi&catid=62:car-news). 

{gallery}photos/32/NEWS/PORSCHE-MACAN-TESTING{/gallery}


Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αυτό είναι το καινούργιο Lancia Ypsilon!

Featured

Πόσο κοστίζει το νέο Honda CR-V στην Ελλάδα;

Honda

Αυτή είναι η ανανεωμένη Skoda Octavia

Featured

To νέο Ford Puma είναι ακόμα καλύτερο

Featured