Σύνδεση

Opel

OPEL ADAM: ΑΠΟ 12.900

Το Opel Adam, το καινούργιο μίνι της Opel με τα έντονα lifestyle χαρακτηριστικά και τις μεγάλες δυνατότητες προσωποποίησης ξεκινά στην Ελλάδα από τις 12.900 ευρώ για την έκδοση 1.2 Jam.

Το Adam δεν θα έχει εκδόσεις εξοπλισμούς αλλά σειρές που θα διαφέρουν και αισθητικά, αλλά απ’ ότι φαίνεται η Jam είναι η βασική, μιας και οι Glam (πιο πολυτελής) και η Slam (η πιο σπορτίφ) είναι 900 ευρώ πιο ακριβές, δηλαδή κοστίζουν 13.800 ευρώ.

Ο βασικός κινητήρας των 1.200 κυβικών αποδίδει 70 ίππους, ενώ τη γκάμα συμπληρώνει προς το παρόν ο 1.400άρης των 100 ίππων. Σε συνδυασμό μαζί του το Adam Jam κοστίζει 13.900 ευρώ, δηλαδή 1.000 ευρώ περισσότερο σε σχέση με τα 1.200 κυβικά ενώ και πάλι οι Glam και Slam είναι 900 ευρώ πιο ακριβές.

Σε κάθε περίπτωση πάντως και ανεξαρτήτως από τη σειρά εξοπλισμού τα ESP, ηχοσύστημα, ηλεκτρικές ευκολίες, αλλά και cruise control είναι στάνταρ στο Opel Adam.

{gallery}photos/34/NEWS/OPEL-ADAM-TIMES{/gallery}


Επόμενο:

ΝΕΟ DACIA LOGAN MCV

Μη χάσεις:

TOYOTA RAV4 ADVENTURE

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Renault 5 E-Tech: Ρετρό εμφάνιση με ηλεκτρικό υπόβαθρο

Featured

Το Fiat Panda έγινε Pandina (Video)

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured