Σύνδεση

Featured

Ο LARRY PAGE, ΣΥΝ-ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ GOOGLE ΕΧΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ 100 ΕΚ. $ ΣΕ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

100 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό είναι το ποσό, πάνω κάτω, που έχει επενδύσει ο συν-ιδρυτής της Google Larry Page στην εταιρεία ZeeAerο, η οποία εξελίσσει ιπτάμενα αυτοκίνητα και επιχειρεί από το αεροδρόμιο του Hollister που είναι κοντά στα γραφεία της Google.

Το θέμα τo ανέδειξε το Bloomberg, καθώς ο Page το κρατούσε επτασφράγιστο μυστικό και για αυτό στην Zee-Aero τον αποκαλούσαν ως Gus -προκύπτει από τις λέξεις «the guy upstairs».

H ZeroAero ιδρύθηκε πριν από 6 χρόνια και απασχολεί περίπου 150 άτομα που δουλεύουν πάνω σε «…έναν επαναστατικό τρόπο μετακίνησης». Ίσως στην Google να θέλουν να πάνε την βαλίτσα ακόμη πιο μακριά από την Apple που την θέλουν να παράγει το δικό της i-Car. Στην πάνω φωτογραφία βλέπετε το Terrafugia, ενώ στην κάτω το Henry Dreyfuss Convaircar που πέταξε για λίγο το 1947.

Γιάννης Σκουφής

Flying-cars-2

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Οδηγούμε το νέο BYD Dolphin Surf

BYD

Οδηγούμε το EX5, το πρώτο μοντέλο της Geely στην Ελλάδα (Video)

Featured

Renault 4 Savane 4×4: Ηλεκτρικό και περιπετειώδες

Featured

BYD: Νέα έκδοση Seal U DM-i με ηλεκτρική αυτονομία 125 χιλιομέτρων

BYD